Vinaffär och vinbarer

Category One
mot en avgift
Category Two
casual
Det godaste sättet att påbörja kvällen på ett Costa-fartyg? Med ett gott glas rött eller vitt vin från våra butiker och barer.

Vinbutiker och vinbarer är den perfekta platsen att njuta av ett autentiskt glas vin som en italiensk aperitif. I en elegant atmosfär är de utmärkta vinregionerna i Italien presenterade för att avnjutas med ostar och aptitretare som förhöjer upplevelsen. Smaksätt starten på kvällen genom att välja en flaska eller ett glas av ditt favoritvin som rekommenderas av kryssningens sommelier. I våra vinbutiker håller moderna flaskhållare och luftkonditionerade vinkällare vinerna på ideal temperatur, skyddar dem från luften och bevarar dem i bästa skick för att ge njutning åt dina smaklökar. Om du brinner för vin, håll ett öga på loggboken för information om dag och tid då du kan smaka prestigefyllda märken och utvalda förslag, och köpa ditt vinprovningspaket.

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!