Underhållning

Det finns tusen olika roliga upplevelser ombord. På Costa blir den italienska attityden till showen en slags konst, med föreställningar och aktiviteter som alltid är olika; det är bara att välja.  Musiker, akrobater, trollkarlar, mimiker och band hjälper dig att upptäcka föreställningarnas många olika former, och alla visas på scenen ombord, redo att ge dig några oförglömliga ögonblick. På teatern, till exempel, där artisterna får dig att skratta, drömma och känna med engagerande underhållning för barn, och under de viktigaste ögonblicken på kryssningen när sångare, DJ:ar och dansare uppträder på de många barerna och loungerna ombord. Men du kan också bli en stjärna när du deltar i vår talangtävling, The Voice.

   

Unika upplevelser ombord

The Voice of the Sea

Är du beredd att bli kryssningens stjärna? Världens mest populära talangjakt är nu en av showerna på Costas fartyg.

Greta Gris

Greta Gris och hennes fantastiska värld av härliga följeslagare kommer att vara ombord på Costas fartyg och beredda att välkomna dina barn i sin unika stil.

Pyjamasmaskeradparty

Partyt inget barn vill missa! Färgglada masker, spel, snacks och en chans att träffa våra tre hjältar. Kom igen! Det är din tur att vara hjälte! Från den 15 juni till och med september, på Costa Deliziosa och Costa Fascinosa.