Kryssning tips

Upptäck känslan i en semester till havs
  • Drömresmål över hela världen
  • Hytter, din bekväma oas
  • Underhållning för vuxna och barn
  • Utmärkt mat
  • Fantastiskt spa
  • Utflykter som är skräddarsydda för dig


DET NYA SÄKERHETSPROTOKOLLET


Det Nya Säkerhetsprotokollet för att skydda din hälsa och som innehåller nya rutiner som är anpassade till behovet som har uppstått i samband med COVID-19-situationen i enlighet med nationella och internationella hälsoskyddsföreskrifter. 

Vi skyddar din hälsa och säkerhet, för att garantera dig en lugn semester.

När du är på semester är du lugnare, mer avslappnad och gladare, men det är endast med en Costa-kryssning som din glädje mångfaldigas, eftersom du ser det återspeglas hos de personer du älskar, i dina vänners leenden och i barnens ögon.

Din hytt: avkoppling till havs

Under en Costa-kryssning blir din hytt en behaglig oas. Svit med utvändig och invändig balkong: våra hytter erbjuder punktlig och noggrann service, ett sjölandskap som ändras från dag till dag utan att neka dig bekvämligheten i ditt eget hem.

Ett helt fartyg till ditt förfogande

Sport, spel och tävlingar, musik, shower och en drink i månskenet. Du har massor att välja mellan ombord på Costas fartyg. Surfa på nöjesvågen!

En fantasivärld att utforska

Medan barnen spelar ett spel i poolen och får ett välsmakande mellanmål kan de vuxna koncentrera sig på avkopplande eller utforskning. På en kryssning hittar du miniklubbar för olika åldrar, ett särskilt nöjesteam och specialmenyer.

Från en stjärnspäckad meny till välsmakande snacks

Sött, salt, vegetariskt eller glutenfritt – vi erbjuder rätter för att tillgodose alla behov, som tillagas med ingredienser av högsta kvalitet. Återupptäck de mest autentiska italienska rätterna – en Costa-kryssning är en upptäcktsresa för munnen!

Den största flytande spaanläggningen

En yogakurs på däcket och en stimulerande massage? En ny frisyr eller ett vitaliserande turkiskt bad? Förvandla Costa-kryssningen till en resa i välbefinnande.

Utflykter som är skräddarsydda för dig

Upptäck en ny plats varje dag och bestäm vad du vill se. Från en shoppingtur till dykning, från en tur med terrängfordon till en guidad tur runt ett museum.

Är du inte medlem?

Registreringen är enkel, snabb och släpper in dig i en värld full av förmåner och specialerbjudanden, både på semestern och hemma. Som medlem i CostaClub kan du dra fördel av specialrabatter på många avgångar och en tidskrift som är helt avsedd för dig, C Magazine, nu även online!

REGISTRERA DIG NU