Mozzarella Goccialatte

Category One
Ingår
Produzione mozzarella a bordo di nave Costa
På många Costa-fartyg finns det minimejerier med bäst ostmassa, hantverk och handgjorda mejeriprodukter. Du kan njuta av mozzarella, burrata, buffel, scamorza och många fler på din pizza eller i de utsökta rätterna från Goccialattes meny, där alla rätter har skapats för att framhäva den fräscha smaken av produkten, direkt från mejeriet. Eventet arrangeras tillsammans med ”Latteria del Curatino”, ett italienskt märke som visat sig på marknaden till följd av samverkan av båda Campania-företagen: ”Comat” (en av de mest framgångsrika i produktionen av anläggningar och maskiner för mejeribranschen) och mjölkgården ”Podere dei Leoni” (tillverkare av DOP-buffelmozzarella). Den grundläggande ingrediensen är ostmassa från ko- och buffelmjölk från slätterna i Sele. En genuin helitaliensk upplevelse som når vårt bord.

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Tyst del

ingår

I poolen kan du höja volymen till max med hörlurar och förlora dig själv i dans... utan att göra några ljud. Den musik du vill ha, med vem du vill, under stjärnorna ovan inomhuspoolen, festen väntar på att du ska komma.

Restaurang Tutti a Tavola

ingår

Med utsikt över havet och... ditt lilla resesällskap, det är den första restaurangen tillägnad familjer. Placerad ett stenkast från Luna Park, med en rymlig inomhusplats och ett vackert yttre med utsikt över havet.