Gym

Category One
Ingår
La palestra a bordo delle navi Costa 2
Om du är sportig, kan du hålla dig i form i gymmet som är utrustat med den senaste utrustningen och som har stora fönster med utsikt över havet. Spring på löpbandet eller följ din vanliga rutin medan du beundrar havet framför dig, vilket ger en känsla av absolut välbefinnande som hjälper dig att förbättra dina prestationer. Costas gym är utrustade med toppmodern utrustning, och är en inbjudan till att hålla sig i form, även för de mest lata. Du kan även anlita en personlig tränare eller delta i gruppklasser för spinning och avslappnande yoga- och pilatesklasser. Vem har sagt att du inte kan hålla dig i form när du åker på semester?

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Tyst del

ingår

I poolen kan du höja volymen till max med hörlurar och förlora dig själv i dans... utan att göra några ljud. Den musik du vill ha, med vem du vill, under stjärnorna ovan inomhuspoolen, festen väntar på att du ska komma.

Restaurang Tutti a Tavola

ingår

Med utsikt över havet och... ditt lilla resesällskap, det är den första restaurangen tillägnad familjer. Placerad ett stenkast från Luna Park, med en rymlig inomhusplats och ett vackert yttre med utsikt över havet.