Italienska varumärken

Category One
Ingår
Caffè Illy a bordo di nave Costa
Den italienska smaken på Costas fartyg syns varje dag på varje event, i barerna och på restaurangborden med omsorgsfullt utvalda produkter och varumärken. Mat, dryck, ingredienser och märken från den italienska traditionen är en del av Costas urval för att ge smak och kvalitet åt din kryssning. Costa samarbetar med Illy-kaffe, Ferrari Spumante, Aperol och andra stora varumärken, eftersom varje ögonblick i baren är speciellt. Köket använder råvaror av italiensk excellens som olivoljor, Fassona-kött till hamburgare eller ostmassor från Sele för den mozzarella som tillagas ombord. Barilla-pasta är drottningen av din första rätt. Och Agrimontana för glass, Gobino och Biasetto för choklad och bakverk kommer att göra varje ögonblick ombord extra sött.

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Tyst del

ingår

I poolen kan du höja volymen till max med hörlurar och förlora dig själv i dans... utan att göra några ljud. Den musik du vill ha, med vem du vill, under stjärnorna ovan inomhuspoolen, festen väntar på att du ska komma.

Restaurang Tutti a Tavola

ingår

Med utsikt över havet och... ditt lilla resesällskap, det är den första restaurangen tillägnad familjer. Placerad ett stenkast från Luna Park, med en rymlig inomhusplats och ett vackert yttre med utsikt över havet.