Joggingspår

Category One
Ingår
Jogging sulle navi Costa Crociere 2
Att följa joggingrundan i takt med att fartyget rör sig i riktning mot din semester är en härlig känsla. Ta dig runt fartyget från för till akter, när du springer via babord och styrbord, medan dina hjärtslag slår perfekt i takt med känslan av välbefinnande. Andas in joden från havet och övervaka din träning. Det här är en av de bästa känslorna för atleter eftersom man utöver den fysiska träningen får uppleva naturens ovärderliga gästfrihet, som gör det möjligt att springa längs horisonten.

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Tyst del

ingår

I poolen kan du höja volymen till max med hörlurar och förlora dig själv i dans... utan att göra några ljud. Den musik du vill ha, med vem du vill, under stjärnorna ovan inomhuspoolen, festen väntar på att du ska komma.

Restaurang Tutti a Tavola

ingår

Med utsikt över havet och... ditt lilla resesällskap, det är den första restaurangen tillägnad familjer. Placerad ett stenkast från Luna Park, med en rymlig inomhusplats och ett vackert yttre med utsikt över havet.