Simbassäng och bubbelpool

Category One
Ingår
Idromassaggio a bordo di nave Costa
Pooler på däck är platsen för möten och underhållning, för att få nya vänner och ta en drink. Poolerna ombord på ett Costa-fartyg ligger mitt i kärnan av allt det roliga. Det är där underhållningen roar dig med spel och dans under dagen och på kvällen med de mest populära händelserna, t.ex. den vita festen, där du kan dansa till rytmen av musiken. Poolerna är även där du kan njuta av en lunch vid havet och där barnen kan tillbringa massor av tid. Livvakterna är alltid beredda så att du kan slappna av, kanske i bubbelpoolen. Poolerna är placerade på strategiska platser så att du kan se havet eller områdena för simbassängerna, kanske för att njuta av solnedgången med en svalkande cocktail i handen i sällskap av nya vänner, samtidigt som vattnet masserar din kropp.

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Tyst del

ingår

I poolen kan du höja volymen till max med hörlurar och förlora dig själv i dans... utan att göra några ljud. Den musik du vill ha, med vem du vill, under stjärnorna ovan inomhuspoolen, festen väntar på att du ska komma.

Restaurang Tutti a Tavola

ingår

Med utsikt över havet och... ditt lilla resesällskap, det är den första restaurangen tillägnad familjer. Placerad ett stenkast från Luna Park, med en rymlig inomhusplats och ett vackert yttre med utsikt över havet.