Särskild kost

Category One
Ingår
Diete speciali a bordo di nave Costa

Semesternöjet finns även i rätter för glutenintoleranta, allergiker, vegetarianer och veganer, utan att smaken och kreativiteten offras.

Om du följer en särskild glutenfri diet eftersom du lider av glutenintolerans eller celiaki eller hypoglykemi för diabetiker, eller har någon form av allergi eller överkänslighet, förbered dig på att njuta av alla smaker från en Costa-semester. Om du är vegetarian eller vegan kan vi servera rätter som skapats speciellt för dig. Särskilda menyer finns i restaurangerna, som serveras vid frukost, lunch och middag, alternativt kan du ta med dig egna produkter som Costa-kockarna kan förvandla till läckra rätter. Till och med om du ska på utflykt kan du be om en matsäck som passar dina behov. Vi är glada att kunna uppfylla dessa specifika behov; se bara till att meddela oss om dem vid bokningstillfället. Njut av semestern medan du äter din vanliga kost!

För mer information, besök sektionen användbar information

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!