Multisportfält

Category One
Ingår
Attività sportive a bordo di nave Costa
Ombord finns multisportfält för fotboll, volleyboll, basket eller tennis.

Om du älskar lagsporter, tävla med dina kompisar och andra gäster på våra sportbanor. Delta i turneringar som erbjuds av vårt nöjesteam, perfekt för att hålla dig i form samtidigt som du har roligt. Eller låt dina muskler koppla av med ett yogapass tillsammans med våra instruktörer. Kursledare och instruktörer är otroliga på att få även de lataste att vilja vara med, genom professionalism och entusiasm, och får dig att le inför nya sportupplevelser. Med Costa kan du njuta av fysiska aktiviteter på land med utflykter där du får öva på vattensporter, cykling eller vandring. Fitness kan också vara en del av din semester.

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Tyst del

ingår

I poolen kan du höja volymen till max med hörlurar och förlora dig själv i dans... utan att göra några ljud. Den musik du vill ha, med vem du vill, under stjärnorna ovan inomhuspoolen, festen väntar på att du ska komma.

Restaurang Tutti a Tavola

ingår

Med utsikt över havet och... ditt lilla resesällskap, det är den första restaurangen tillägnad familjer. Placerad ett stenkast från Luna Park, med en rymlig inomhusplats och ett vackert yttre med utsikt över havet.