SquokClub

Category One
Ingår
Animazione per bambini a bordo delle navi Costa Crociere 2
SquokClub är en miniklubb för barn från 3 år och uppåt. Det är ingen skola, ingen barnpassning, det är underhållning!

Dina barn kommer inte att ha tråkigt under kryssningen med Costa Cruises. Och du kan njuta av all avkoppling du förtjänar från en semester! De kommer aldrig att ha en lugn stund mellan alla fester, skoj i poolen, goda snacks, danser och mini-turneringar. Costas underhållningsteam vet hur de ska hålla kvar barnens intresse med många stimulerande aktiviteter. Ombord är SquokClub uppdelad i åldersintervall: Mini, för 3 till 6 år, med särskilda Greta Gris-inspirerade aktiviteter, och Maxi Club, från åldrarna 7 till 11. Så alla kan ha kul med vänner. Höjdpunkten med underhållningen för barn är att den är öppen hela dagen (mellan kl. 09.00 och 24.00), så när barnturisterna är upptagna på barnklubben kan föräldrarna njuta av en utflykt eller en romantisk middag. På många fartyg har SquokClub-området en bebispool, vattenlekar, ett piratskepp och slott.

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Tyst del

ingår

I poolen kan du höja volymen till max med hörlurar och förlora dig själv i dans... utan att göra några ljud. Den musik du vill ha, med vem du vill, under stjärnorna ovan inomhuspoolen, festen väntar på att du ska komma.

Restaurang Tutti a Tavola

ingår

Med utsikt över havet och... ditt lilla resesällskap, det är den första restaurangen tillägnad familjer. Placerad ett stenkast från Luna Park, med en rymlig inomhusplats och ett vackert yttre med utsikt över havet.