TeensClub

Category One
Ingår
Tonåringar kan uppleva kryssningen med sina kompisar och alltid ha roligt, tillsammans med Costas personal. Kul för alla. Det är därför tonåringar (12 till 17 år) har sin egen TeensClub, uppdelad i två åldersgrupper: TeensClub Junior (12–14 år) och TeensClub (15–17 år). Dessa åldersgrupper hjälper till att skapa nya vänskapsband och gör det möjligt för dina barn att uppskatta semestern till fullo. Många roliga evenemang. Bland de populäraste är dans- och musikklasserna, idrottsturneringarna, poolfesterna där man kan simma vid midnatt, discospel och temamiddagar.

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Tyst del

ingår

I poolen kan du höja volymen till max med hörlurar och förlora dig själv i dans... utan att göra några ljud. Den musik du vill ha, med vem du vill, under stjärnorna ovan inomhuspoolen, festen väntar på att du ska komma.

Restaurang Tutti a Tavola

ingår

Med utsikt över havet och... ditt lilla resesällskap, det är den första restaurangen tillägnad familjer. Placerad ett stenkast från Luna Park, med en rymlig inomhusplats och ett vackert yttre med utsikt över havet.