Tjänster

Det skulle inte vara en Costa-kryssning om vi inte erbjöd våra passagerare service med hög kvalitet och högsta komfort. Vi hjälper dig från avresan till din slutdestination.

Har du bokat din kryssning, men vet inte hur du förbereder för avgången? Oroa dig inte, detta avsnitt innehåller praktisk information och om det inte räcker kommer Costas personal alltid att vara beredd att svara på dina frågor. Hur du hanterar ombordstigningen, vad du behöver packa ned i resväskan och hur du kommunicerar med dina nära och kära hemma är några av de ämnen vi ofta får frågor om. Om du har ytterligare frågor kan du läsa våra frågor och svar.

Accessbility

Internet- och telefontjänster

Köp ett Wi-Fi-paket för problemfri surfning! Wi-Fi finns tillgängligt i fartygets offentliga områden och i alla hytter. Du kan dela bilder av din semester med dina vänner för att uppmuntra dem att åka på en kryssning.

Din resväska

Funderar du på vad du ska ta med dig? Oroa dig inte, vi finns här för att tillhandahålla all rådgivning om vad du ska ta med dig, vad du inte ska ta och vad du kan skaffa ombord, som börjar med en effektiv tvättservice som är tillgänglig varje dag.

Kläder

Under dagen, på kvällen, på utflykter eller under sportaktiviteter behöver varje händelse och upplevelse under Costa-semester de rätta kläderna. Har du glömt något? Våra fartyg har en omfattande shoppinggalleria där du kan hitta det du inte tog med dig.