En värld med förmåner och extra lyx, varje dag

Costa Club är en klubb för människor som älskar att resa med Costa och för alla som överväger sin första kryssning. Alla medlemmar har rätt till förmåner och unika upplevelser som ökar med varje semester!

Accessbility

Många fördelar för dig

Som medlem i Costa Club får du genast en mängd förmåner som ökar successivt. Särskilda rabatter på upp till 20 % på många avgångar och en särskild blogg, C magazine. Och när du väl är ombord väntar gåvor, privilegier, överraskningar och andra rabatter på dig!

Sex exklusiva klubbar

Från Ambra till Perla Diamante finns det sex klubbnivåer. Din lojalitet belönas på ett konkret sätt: ju fler kryssningar du gör, desto mer uppmärksamhet får du.

Rabatter på upp till 20 %

Ett brett urval av Privileged Departures! Det innebär att du som medlem i Club Costa har rätt till en rabatt på upp till 20 % på priset för din kryssning, beroende på ditt medlemskap i Club Costa. Logga in för att ta reda på vilka rabatter som finns tillgängliga för dig.

Hur man tjänar Costa Club-poäng

Genom att välja ett av de Standard Rates (icke-kampanjpriser) som visas nedan fördubblas eller till och med tredubblas dina poäng beroende på hur långt i förväg du bokar din semester. Så här fungerar det:

 

För alla kryssningar med bokningsdatum bekräftat inom 27.10.21

 

  TOTAL COMFORT - CLASSIC OR PREMIUM RATE
  DELUXE RATE
BOOKING INSIDE

N. of points per night

OCEAN VIEW

N. of points per night

BALCONY

N. of points per night

  SUITE

N. of points per night

Less than 90 days 100 150 175   450
From 90 to 360 days 200 300 350  
Over 360 days 300 450 525   600För alla kryssningar med bokningsdatum bekräftat inom 28.10.21

  MY CRUISE/ALL INCLUSIVE RATE 
  ALL INCLUSIVE RATE
BOOKING INSIDE

N. of points per night

OCEAN VIEW

N. of points per night

BALCONY

N. of points per night

  SUITE

N. of points per night

Less than 90 days 100 150 175   450
From 90 to 360 days 200 300 350  
Over 360 days 300 450 525   600

 

 

 

ÖVRIGA REGLER FÖR ATT SAMLA PUNKTER:  

KÖPPUNKTER PÅ STYRET: 2 för varje dollar som spenderas ombord eller på costacruises.com före avgång.

FLYTPUNKTER: upp till 500 som ett engångsbelopp för utgifter för Costa-flygningar.

TRE GÄLLIGHETSÅR: Från den 15 juni varje år anses endast de poäng som samlats under de föregående tre åren vara giltiga.

EXKLUDERADE PRISER: kryssningar köpta med andra kampanjpriser och / eller specialrabatter tillåter dig inte att få kryssningspoäng. Medlemmar som bokar med en grupppris tilldelas kryssningspoäng baserat på den stuga de väljer; dubbla eller tredubbla poäng kommer inte att delas ut, inte ens för förhandsbokningar. Företagspriser och studentgrupper kvalificerar inte heller kryssningsplatser. För dessa priser kan du dock fortfarande tjäna poäng genom inköp ombord.

Allmänna villkor

Särskilda partner

Extra Privilege-avgångar

Är du redan medlem i Costa Club? Med klubben kan du få rabatt på upp till 20 % på priser för total komfort och lyx. Dra fördel av Extra Privilege-avgångar, men före 2018-09-15. Logga in eller registrera dig för klubben!