Nya färdvägar 2022/2023

Erbjuder vi dig en mängd platser som väntar på att utforskas under 2022 och 2023.
Fler öar, fler städer och fler länder att besöka, så att varje dag under din nästa kryssning blir helt oförglömlig! Vad väntar du på? Börja drömma nu.

Sommaren 2022 i Medelhavet

Våra mest populära resplaner och vårt vackraste hav.

I väster

Sommaren är synonym med havet: Ibiza, Palma de Mallorca, Sardinien, Sicilien ... Men även Barcelona, Marseille och det bästa av Italien. Många olika resplaner för en vecka med ren njutning.

I öster

Venedig, Bari, Santorini, Mykonos, Dubrovnik, Korfu ... vad mer kan du önska dig? Det blir en semester utöver det vanliga i Italien, Grekland och Kroatien!

Sommaren 2022 i norra Europa

Sagolika landskap och tidlösa huvudstäder.

Norska fjordar

En hel vecka för att hänge dig åt Norges och Danmarks mest storslagna natur, eller upp till två veckor för att erövra Nordkap och Lofotenöarna.

Baltiska huvudstäder

Låt dig förtrollas av de tidlösa huvudstäderna i norra Europa, inklusive Stockholm, Tallinn, Helsingfors och två dagar i Sankt Petersburg!

Hösten 2022 i Medelhavet

Längre kryssningar på upp till två veckor: unika och oförglömliga resplaner.

Två veckor i Istanbul

15 dagar fördelade mellan Italien, Frankrike, Spanien, Grekland och Turkiet. För första gången stannar vi i gamla Konstantinopel för att uppleva det under kvällstid.

Kanarieöarna på 12 dagar

Havet kallar och vi ger oss ut på en kryssning för att upptäcka Fuerteventura, Teneriffa, Malaga, Barcelona och mycket mer.

Vinter/vår 2023

Din vinter i värmen med exotiska destinationer.

Dubai och Förenade Arabemiraten

Öknens charm och de mest högteknologiska stadskärnorna under en och samma resa: en vecka för att upptäcka Dubai, Doha, Abu Dhabi och Muskat.

Västindien

Avkoppling, vita stränder och en gyllene solbränna: upptäck Franska Västindien, Santo Domingo, Aruba ... varje dag väntar en ny strand på den här drömresan!

Storslagna kryssningar 2023

Costa Luminosa tar dig med för att upptäcka Sydamerika.

Från Medelhavet till Sydamerika

Res från Marseille eller Barcelona för att upptäcka Sydamerika: 7 veckor av rent äventyr väntar dig i Eldslandet, Brasilien och Argentina.

Från Sydamerika till Medelhavet

Buenos Aires är utgångspunkten för en tidlös resa. 52 dagar för att utforska det bästa Sydamerika har att erbjuda och återvända till Europa via Herkules pelare.

Accessbility

COSTAS SÄKERHETSPROTOKOLL, FÖR DIG

Vi vill att du ska uppleva en oförglömlig semester i lugn och ro och därför har vårt hälso- och säkerhetsteam och en grupp oberoende vetenskapliga experter tagit fram Costas säkerhetsprotokoll.