50 % på den andra passageraren

Dra fördel av 50 % rabatt på den andra passageraren och välj våra Total Comfort Classic eller Total Comfort Premium-priser: dryckerna ingår. 100 % upplevelser och upptäckter. Endast fram till den 20 december!

Tre goda skäl till att boka

Dryck ingår hela dagen

50 % på den andra passageraren

Barn – 18 år gratis*

Alla våra resmål

Missa inte chansen att ge dig av på en kryssning med oss. Den andra passageraren till halva priset – nu eller aldrig. Medelhavet och Nordeuropa väntar på dig. Dessutom är det en utmärkt anledning till att lära känna Costa Smeralda, vår nya kryssning. Du har mycket att välja på!

Medelhavet på 1 vecka

Avgångar från februari till september 2020

Norra Europa på 1 vecka

Avgångar från februari till september 2020

Erbjudandet gäller för alla nya bokningar som görs mellan den 5 och den 20 december 2019, med Basic- eller Total Comfort-taxa på minst 2 vuxna per hytt. Dryckespaketet inkluderar Pranzo&Cena för Total Comfort Classic, Brindiamo för Total Comfort Premium. Denna rabatt gäller endast på kryssningsdelen och utan potentiella tilläggstjänster. 

Gäller på kryssningar från februari 2020 till november 2020 vid 7 dagar på Medelhavet och 7 dagar i norra Europa. Icke-retroaktivt erbjudande som endast kan kombineras med förmånsavgångar och premiumkuponger.

För 1 eller 2 minderåriga som är under 18 år, i en hytt med 2 vuxna som bokat med pristypen Basic eller Total Comfort, betalar du endast skatter, hamnavgifter, och deras potentiella försäkringar, flyg, transferresor och personliga utgifter. Kampanjen gäller året om, förutom nyårs- och jorden–runt-avgångar. För paketet kryssning + flyg är endast kryssningsdelen kostnadsfri och inkluderar inte flyg, transferresor och potentiella ytterligare bränslekostnader som priserna visar vid tidpunkten för bokningen. För bokningar med priserna Total Comfort inkluderar kampanjen även motsvarande dryckespaket. Kampanjen SPECIALFAMILJER gäller för högst två barn per hytt, som meddelas vid tidpunkten för bokningen, skickas till ändringar (ökning eller minskning) om antalet minderåriga som reser i kabinen förändras.