50% rabatt på andra passageraren.

Ytnyttja vårat erbjudande , på ett urval av avgångar 2020 och vinter 2021.

50% rabatt på den andra personen¹, dryck ingår hela dagen i våra Total Comfort-priser.

Höst / Vinter 2020-2021

Karibiska stränder

Dubai och Emiraten

Transoceana

¹ Erbjudandet är giltigt för alla nya bokningar som gjorts mellan 24 mars och 30 juni 2020, på priserna Basic, Total Comfort och Deluxe baserat på dubbelrum av 2 vuxna per hytt. Dryckespaket ingår endast för priserna Total Comfort och Deluxe. Denna reduktion gäller endast kryssningsdelen, exklusive serviceavgift ombobord och eventuella ytterligare tjänster. Går at utnyttja på ett mycket stort antal kryssningar mellan mars 2020 och mars 2021. Erbjudande är inte retroaktivt och kan endast kombineras med Costa Club Privilege Departures och Premium Vouchers.

 

² De nya avbokningsvillkoren kommer att gälla för alla nya individuella bokningar som gjorts mellan 24 mars och 30 juni 2020 vid Last Minute, Basic, Total Comfort och Deluxe-priser på kryssningar som avgår mellan maj 2020 och mars 2021, med undantag för Round the World-kryssningar (hela och segment) ) och de som avgår från Singapore.

 

*FAMILJEERBJUDANDE: Gäller för en eller två minderåriga under 18 år i en hytt bokad med Total Comfort- eller Deluxe-pris – du betalar bara för hamnskatter och registreringsavgifter, alla försäkringar, flygresor och transferresor. Ifall vuxna har bokat med ett grundpris måste de även betala kostnaderna för barnen i hytten ombord. Kampanjen gäller året om, med undantag för nyårs- och jorden runt-kryssningen. För paket med kryssningar + flyg till alla resmål omfattar ”gratis för barn”-erbjudandet endast kryssningen, och inkluderar inte flyg, tilläggsavgifter för bränsle eller transferresor för barn. Information om priserna får du vid bokningstillfället. För bokningar med Total Comfort Classic- eller Premium-pris inkluderar kampanjen dessutom motsvarande dryckespaket.