Nytt för 2021/2022: Costa Crocieres universum expanderar!

Flera extraordinära, nya upplevelser väntar dig till våren 2021. Varje resa blir en unik upplevelse. Vad väntar du på? Börja leva drömmen!

Otroliga äventyr på Costa Luminosa

Du kommer inte tro vilka fantastiska Grand Cruise-erbjudanden vi har för Costa Luminosa! Fem fantastiska nya kryssningar: exotiska resmål som Azorerna, tidlösa destinationer som Israel och det heliga landet, oförglömliga resmål som New York och Boston, eller evigt charmiga resmål som Istanbul! Så många nya upplevelser – din nästa resa med Costa väntar!

Från Medelhavet till Karibien och vidare till New York

Miami, Boston och tre dagar i The Big Apple: res till otroliga destinationer i USA under en fantastisk 44-dagarssemester. En perfekt blandning av kultur, natur, städer fulla av konst- och kustorter: en riktigt oförglömlig semester fylld av oändliga upplevelser. Avgångar från 04-03-2022.

De antika rutterna i Medelhavet

Grekland, det heliga landet och två dagar i Istanbul – upptäck Medelhavet från väst till öst med en drömresa som varar i upp till 30 dagar medan du utforskar Italien, Frankrike, Spanien, Malta, Grekland, Cypern, Israel, Turkiet och Kroatien. Avgångar från 22-11-2021.

Jul och nyår på en Medelhavskryssning

Öarna i Medelhavet: 14 dagar med att utforska Korsika, Balearerna, Malta och Sicilien. Fyra av de vackraste Medelhavsöarna väntar dig med sin unika blandning av historia, kultur och naturliga skatter. Fira årsslutet med stil hos oss – på en unik kryssning med avgångar från 21-12-2021.

Havsbrisen

Azorerna, Kanarieöarna och Marocko: en 35-dagarskryssning som låter dig uppleva det magiska med Atlanten, Lissabon och Casablanca, skatter som Cádiz och Málaga, förtrollande öar som Kanarieöarna samt Madeira, och sist men inte minst: de spektakulära Azorerna. Avgångar från 28-01-2022.

Sommar 2021 i norra Europa

Åtta dagar i de norska fjordarna på Costa Diadema

För första gången tar Costa Diadema vägen till norra Europa och låter fartyget ta dig på en drömresa i orörd natur. En vecka för att upptäcka städer som Bergen och Köpenhamn, samt korsa de vackra Geiranger-fjordarna.

13 dagar att utforska Nordkap och Lofoten

Res på Costa Fascinosa till Nordkap – världens topp – där solen även lyser på natten under sommaren, och förundras över de orörda naturliga omgivningarna från Geiranger-fjordarna till Lofoten. En helt unik 13-dagarskryssning.

10 dagar med att utforska de baltiska huvudstäderna

En underbar 10-dagarskryssning på Costa Fascinosa: upptäck de tidlösa huvudstäderna i norra Europa, inklusive Stockholm, Tallinn och Helsingfors, och tillbringa sedan två dagar i Sankt Petersburg!

Hösten/vintern 2021 på Medelhavet

Tillbaka till Istanbul

Två dagar ombord på Costa Diadema för att utforska Italien, Grekland och Turkiet. För första gången kan du stanna till för en natt i gamla Konstantinopel för att njuta av dess nattliv. Avgångar från september 2021 till februari 2022.

Tillbaka till Casablanca

10 dagar ombord på Costa Favolosa som utforskar Italien, Frankrike, Spanien och Marocko, med en exceptionell tvådagars vistelse i Casablanca – en otroligt vacker stad. Avresor under oktober 2021.

Från havet till det heliga landet

Två veckor ombord på Costa Diadema för att upptäcka Italien, Frankrike och Grekland, med två oförglömliga dagar i det heliga landet! Avgångar från december 2021 till mars 2022.

Vintern 2021/våren 2022 i Förenade Arabemiraten

Mellan sand och skyskrapor finns ett oändligt underverk: ombord på Costa Smeralda kan du för första gången njuta av en färdväg full av extraordinära och exotiska platser.

En vecka i Förenade Arabemiraten och Qatar

En tidlös kryssning som du nu kan uppleva ombord på Costa Smeralda – en semester att minnas! Med åtta dagar att upptäcka Dubai, Doha, Abu Dhabi, Muskat och det vackra Doha! Avgångar från november 2021 till mars 2022.

Jul och nyår: 10 dagar i Förenade Arabemiraten

För en oförglömlig semester, välj en 10-dagarskryssning ombord på Costa Smeralda för att utforska Dubai, Abu Dhabi och Muskat, och upplev nattlivet under uppehåll på två dagar i varje hamn! Avgångar från 18-12-2021.

Världskryssningen 2022!

Upplev ett fantastiskt havsäventyr ombord på Costa Deliziosa: 126 dagar, tre hav och fem kontinenter.

Från Adriatiska havet till Gibraltars sund – besök de vackraste städerna i Medelhavet innan du beger dig till Amerika, Ecuador, och slutligen till Panamas näs, som avslöjar skönheten i Peru och Chile. Sedan åker vi västerut mot drömdestinationer som Påskön, Papua Nya Guinea, Nya Zeeland och Australien innan vi vänder oss österut för att utforska Japan, Sydkorea, Kina, Vietnam och Indien.

Din resa kommer att avslutas med en riktigt känslomässig upplevelse som bara det heliga landet kan erbjuda. En kryssning världen runt som slår rekord i längd!

 

Costa Toscana 2021 : Kommer snart!