Våra nya färdvägar för vintern 2020/21, en säsong full av spännande semestermöjligheter!

Efter nystarten av vår kryssningsverksamhet i september med Costa Deliziosa och Costa Diadema har vi omformat våra färdvägar från oktober 2020 till mars 2021 med gradvis återgång av ett ökat antal fartyg.

Tack vare nya hälsorutiner som omfattar alla aspekter av kryssningsupplevelsen och alla resmål, kommer vi alltid att säkerställa maximal säkerhet ombord och på land.

Vår vintersäsong 2020/21 kommer också att vara öppen för europeiska medborgare som bor i de länder som ingår i denitalienska regeringens dekret *, de tre första avgångarna för Costa Deliziosa och Costa Diadema i september begränsas däremot till att endast omfatta italienare.

Vi är glada över att kunna presentera de nya färdvägarna för vintern!

Under de närmaste dagarna har du möjlighet att boka dem online på vår webbplats och hos resebyråer.

 

 

Det Milda Medelhavet

ITALIEN, FRANKRIKE OCH SPANIEN

På den västra sidan av Medelhavet kommer Costa Smeralda, det italienska företagets första sensationella flaggskepp som drivs av LNG, att vara i drift från den 10 oktober 2020 för kryssningar som omfattar en vecka baserat på hållbarhet och med respekt för miljön. Detta är ett idealiskt sätt att njuta av den unika atmosfären i städer som är fulla av historia och kultur som Savona, Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo och Civitavecchia/Rom.

Upptäck mer

Våra stora nyheter: Costa Firenze i västra Medelhavet


27 december 2020 kommer vi att se debuten för vår nya flottmedlem Costa Firenze. Under hela vintersäsongen kommer Costa Firenze att erbjuda en helt ny 7-dagars färdväg på Medelhavet, inklusive Savona, La Spezia, Neapel, Valencia, Barcelona, Marseille.
Upptäck mer >>

GREKLAND OCH EGYPTEN

Från november 2020 kommer Costa Diadema att segla österut, och erbjuda 14-dagars kryssningar från Savona till Egypten och Grekland.

** Säljs snart online! **

 

Från den 10 oktober 2020 till december 2020 kommer Costa Deliziosa att avgå från Trieste för kryssningar på en vecka till Grekland.

Upptäck mer

 

GENOPDAG ITALIEN

Rejsen med Costa Deliziosa, der er dedikeret til genopdagelse af Italien, vil også være tilgængelig for europæiske borgere* den 27. september. Et virkelig exceptionelt udvalg af steder, der kan opleves på en enkelt 7-dages ferie: Trieste, Bari, Brindisi, Corigliano-Rossano, Siracusa og Catania. Corigliano-Rossano, Syrakusa ja Catania.

Upptäck mer

Kanarieöarna

 

NJUT AV ATLANTENS OÄNDLIGHET

Kanarieöarna är alltid en populär destination och ingår i Costas vinterprogram 2020/21. Från och med november 2020 kommer Costa Diadema att ta gäster på en 12-dagars färdväg bortom Herkules pelare. Denna färdväg alterneras med den som går till Egypten och Grekland.

** Säljs snart online! **

Jorden Runt

EN EXTRAORDINÄR UPPLEVELSE

Jorden runt-kryssningen är också bekräftad och avgår den 3 januari 2021 i sin trettonde upplaga. Ett fantastiskt äventyr på havet med Costa Deliziosa under 116 dagar – färdas över 3 världshav och besök 4 kontinenter.

** Säljs snart online! **

Det nya säkerhetsprotokollet

Från besättning till passagerare, från hamnfaciliteter till fartyg, från ombordstigning till landstigning, vi skyddar din hälsa och säkerhet, för att garantera dig en lugn semester.

VANLIGA FRÅGOR

Vilka villkor gäller för kupongens giltighet?

Kupongen kommer att vara giltig i 18 månader från utfärdandedatumet och kan användas på valfri ny kryssningsbokning.

Hur använder jag kupongen?

För bokningar som görs på vår webbplats, costacroisieres.se, eller via vårt kundcenter kan du använda denna kredit genom att ringa 0 800 730 447.
För en bokning som görs via en resebyrå kan kupongen endast användas på den resebyrå där bokningen gjordes.
I samtliga fall är denna kupong personlig och icke-överförbar.

Vad händer om beloppet på kupongen och beloppet för den nya kryssningen skiljer sig åt?Om priset för din nya bokning är högre än kupongbeloppet måste du betala mellanskillnaden mellan de två beloppen.
 Om priset för din nya bokning är lägre än kupongbeloppet har du två alternativ: du kan använda det för ytterligare tjänster som är relaterade till den bokade kryssningen, eller så kan du använda det för en framtida bokning, förbehållet att det förblir giltigt i 18 månader från det första utfärdandedatumet.

Hur se villkoren ut för kredit ombord?

Detta erbjudande gäller fram till 30 november 2020, endast för de två första vuxna per hytt, i form av en kredit ombord på 100 euro per person, för en senarelagd resa med den ovannämnda kupongen för att boka en kryssning som avgår senast november 2021. Krediten ombord kan spenderas ombord för utflykter, tjänster och personliga utgifter och andra utgifter, exklusive försäkring och paket ombord. Ej överlåtbar och ej återbetalningsbar kredit.

* I september är Costa Deliziosas tre första avgångar (6, 13, 20 september) och Costa Diademas första avgång (19 september) reserverade för gäster som bor i Italien. Från och med den 27 september 2020 kommer kryssningar att säljas även för bosatta i de europeiska länderna som ingår i Annex 20 i den italienska premiärministerns dekret från 7 september, lista A och lista B, nämligen: Österrike, Belgien, Cypern, Kroatien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Irland, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Tjeckien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Ungern, Island, Liechtenstein, Norge, Schweiz och Storbritannien. Om nya myndighetsdekret eller bestämmelser utfärdas inom detta område kommer Costa omedelbart att anpassa sina bestämmelser och informera sina kunder.