Njut Av Utsikten Som Du Har Saknat

Din nĂ€sta kryssning kommer att bli oförglömlig ... Du kommer att fĂ„ uppleva utsikten som du har saknat – utsikten över havet!

UpptĂ€ck Medelhavet eller vĂ„ra exotiska destinationer i Total Comfort och fĂ„ en balkonghytt till priset för en insideshytt!Âč

Dessutom kan du senarelĂ€gga din kryssning utan avgift inom 48 timmar efter avresan.ÂČ

För att ta del av detta fantastiska erbjudande behöver du bara vara med i vÄr CostaClub.
Inte medlem Àn? GÄ med nu! Det Àr dags att njuta av den semester som du har saknat.

Din balkonghytt 
 havsutsikt

Italien, Spanien och Balearerna

FrÄn Marseille, Nice/Savona, Barcelona, Civitavecchia/Rom, Palma, Genua, 8 dagar/7 nÀtter

Italien, Grekland och Kroatien

FrÄn Venedig 8 dagar/7 nÀtter

Holy Land och Istanbul

FrÄn Marseille eller Nice/Savona, 11 dagar/10 nÀtter

Dubai och Förenade Arabemiraten

FrÄn Dubaï och Abu Dhabi, 8 dagar/7 nÀtter

Karibien

frÄn Guadeloupe, 8 dagar/7 nÀtter

Erbjudandevillkor:

Erbjudandet giltigt pĂ„ alla reservationer som gjorts mellan 17 juni och 31 juli 2020 för en uppgradering till en balkonghytt till priset för en insideshytt. Uppgraderingen sker inte automatiskt, du mĂ„ste först vĂ€lja en balkonghytt och sedan justeras priset automatiskt vid bokningstillfĂ€llet. Vid onlinebokning pĂ„ vĂ„r webbplats kommer du att bli ombedd att logga in med ditt Costa Club-ID eller gĂ„ med i Costa Club för att komma Ă„t kampanjen. Erbjudandet Ă€r reserverat för Costa Club-medlemmar och alla som ansluter sig till Costa Club (Costa Ambra), giltigt endast för Total Comfort-priser och pĂ„ ett brett urval av kryssningar som avgĂ„r mellan 28/11/2020 och 23/5/2021. För Karibien Ă€r detta erbjudande exklusivt tillĂ€mpligt nĂ€r du bokar ett flyg + kryssningspaket. Detta erbjudande kan endast kombineras med Costa Club Privilege Departures och Premium Vouchers. Kampanjen Ă€r beroende av tillgĂ„ngen pĂ„ balkonghytter för varje avgĂ„ngsdatum och kan dras tillbaka före kampanjperiodens utgĂ„ng utan föregĂ„ende meddelande.

 För alla nya individuella bokningar som görs mellan 17 juni och 31 juli 2020 till Total Comfort, Basic, Deluxe, kommer Costa att kreditera dig det nettopris som Costa mottagit, kostnadsfritt, endast för den maritima delen av kryssningen, inklusive drycker, i hĂ€ndelse av en begĂ€ran om senarelĂ€ggning som görs senast 48 timmar före avgĂ„ngsdatum för kryssningen i frĂ„ga. GĂ€ller för senarelĂ€ggningar av ett brett urval kryssningar, planerad avgĂ„ng senast 31/05/2021, exklusive Round the World-kryssningar (hela och segment).
Eventuella flyg, försĂ€kringar och andra specialtjĂ€nster exkluderas frĂ„n kreditnotan. Kreditnotan kommer att gĂ€lla i 12 mĂ„nader frĂ„n dagen för utfĂ€rdandet.