Din Medelhavskryssning kommer omfatta historia, kultur, landskap och berömda turistmål. ”Mare Nostrum”, civilisationens vagga, ger oss landskap som är riktiga pärlor och skiftar med varje säsong.

Det tydliga, kalla, skarpa ljuset följer med oss på vägen till norra Europa. Ge dig ut på ett unikt äventyr bland labyrinter av stenar, där glaciärer längs havet och små, färgglada byar välkomnar oss som i en saga.

Om du älskar havet, stränder och drömmar, och kanske musik och god mat, då är vår kryssning i Västindien den perfekta lösningen. Vi tar oss till ”Treasure Island”, fylld av glatt humör och en strålande sol.

Vi vänder kompassen österut och gör oss redo för nya äventyr under vår resa till Dubai: i öknens charm med sina gamla traditioner och det futuristiska landskapet med glimmande skyskrapor.

Den latinska rytmen följer med oss på dessa härliga kryssningar i Sydamerika. Vackra hav, landskap och massor av olika känslor, i ett mångskiftande färgspel där den frodiga naturen är älskarinnan.

Om du åker iväg på en transatlantisk kryssning vet du redan att du inte bara är turist, utan du återupplever även de rutter som de gamla navigatörerna gjorde med känslan av en modern Columbus, där du upptäcker nya och spännande världar. 

Öar, uddar, vikar, fjordar, hamnar i en unik reseupplevelse som förnyas dag efter dag i över tre månader. Välj att bli en stjärna på en underbar resa runt om i världen, som vidrör fem kontinenter.