Karibien

Om du älskar havet, stränder och drömmar, och kanske musik och god mat, då är vår kryssning i Västindien den perfekta lösningen. Vi tar oss till ”Treasure Island”, fylld av glatt humör och en strålande sol.

Det fascinerande på dessa platser är den regnbåge av färger som existerar, där det blå havet, den ljusblå himlen, och det oändliga utbudet av brun, guldockra och grön kakao, kaffe och kryddodlingar blandas i ett hisnande landskap. Städerna du åker igenom under din kryssning i Västindien lever, fyllda av musik och dofter, samtidigt som naturen låter dig se exotiska djur och färgglada mosaiker av blommor och frukt som lyses upp av solen. Här ekar havet i varje hörn, det gamla minnet av piratberättelser och rytmen från musik i fjärran som påminner om ett avlägset Afrika, som blivit något annat genom århundradena. Från Antillerna till Dominikanska republiken, från Bahamas till Barbados: med Costa Cruises får du uppleva det bästa av Västindien.

Our priority is to offer a safe vacation experience.

We have updated the travel requirements applied to our Caribbean cruises. Before booking a cruise to this destination we advise you to carefully consult all the information collected in the section "Travel health requirements".

Hamnar i fokus

Catalina Island

På Catalina Island finns det en privat strand enbart reserverad för Costa Qruisers passagerare och kan endast nås med roddbåt eftersom motorer och buller är förbjudna här. Vilken oas!

Martinique

På stranden i Salines kan du gå och snorkla bland färggranna fiskar. När vi lämnar Martinique kommer vi att klaga som bortskämda barn.

Guadeloupe

De två systeröarna i Basse-Terre och Grande-Terre, separerade av en liten naturlig udde, utgör Guadeloupe, där vi ankrar vår Costakryssning i Små Antillerna.

Oförglömliga utflykter i land

Några av de vackraste ögonblick du kan uppleva på en kryssning.