Karibien

Om du älskar havet, stränder och drömmar, och kanske musik och god mat, då är vår kryssning i Västindien den perfekta lösningen. Vi tar oss till ”Treasure Island”, fylld av glatt humör och en strålande sol.

Det fascinerande på dessa platser är den regnbåge av färger som existerar, där det blå havet, den ljusblå himlen, och det oändliga utbudet av brun, guldockra och grön kakao, kaffe och kryddodlingar blandas i ett hisnande landskap. Städerna du åker igenom under din kryssning i Västindien lever, fyllda av musik och dofter, samtidigt som naturen låter dig se exotiska djur och färgglada mosaiker av blommor och frukt som lyses upp av solen. Här ekar havet i varje hörn, det gamla minnet av piratberättelser och rytmen från musik i fjärran som påminner om ett avlägset Afrika, som blivit något annat genom århundradena. Från Antillerna till Dominikanska republiken, från Bahamas till Barbados: med Costa Cruises får du uppleva det bästa av Västindien.

Accessbility

Rabatt på 50 % för den andra passageraren

Detta är en utmärkt anledning att boka en kryssning med Costa Cruises i höst. Fram till den 31 oktober får du 50 % rabatt för den andra passageraren för en rad olika kryssningar med avgång under 2019 och 2020. En möjlighet för dig att dela med dig av det där speciella ögonblicket med en speciell person!

Hamnar i fokus

Catalina Island

På Catalina Island finns det en privat strand enbart reserverad för Costa Qruisers passagerare och kan endast nås med roddbåt eftersom motorer och buller är förbjudna här. Vilken oas!

Dominica

I Roseau kan du hitta en mängd olika bananer och annan tropisk frukt. Eller prova och fånga lite val och delfinskådning.

Martinique

På stranden i Salines kan du gå och snorkla bland färggranna fiskar. När vi lämnar Martinique kommer vi att klaga som bortskämda barn.

Guadeloupe

De två systeröarna i Basse-Terre och Grande-Terre, separerade av en liten naturlig udde, utgör Guadeloupe, där vi ankrar vår Costakryssning i Små Antillerna.

CostaTours! utflykter i land

Vissa av de vackraste ögonblicken du kan uppleva på en kryssning.