Dubai och Förenade Arabemiraten

Vi vänder kompassen österut och gör oss redo för nya äventyr under vår resa till Dubai: i öknens charm med sina gamla traditioner och det futuristiska landskapet med glimmande skyskrapor.

Alla hus och varenda gata som ligger i ökensanden är mödosamt uppbyggda under den tryckande närvaron av sanden. Det är därför allt i Förenade Arabemiraten siktar på storhet, ytterlighet och förbluffande. Storslagna moskéer, en av de högsta skyskraporna i världen, hotell med fler stjärnor än i himmelen, nöjesparker från Guinness rekordbok. Detta är ett land där det, trots en tuff och svår natur att bo i, inte saknas lyx, skönhet, shopping och ett underbart hav för fantastiska dykningar. En känsla man inte får missa under vår kryssning i Dubai är att se på mörkrets inbrott, lika svart som tusen nätter, men fylld av stjärnor, lugn och en ofantlig skönhet.

Accessbility

Rabatt på 50 % för den andra passageraren

Detta är en utmärkt anledning att boka en kryssning med Costa Cruises i höst. Fram till den 31 oktober får du 50 % rabatt för den andra passageraren för en rad olika kryssningar med avgång under 2019 och 2020. En möjlighet för dig att dela med dig av det där speciella ögonblicket med en speciell person!

Hamnar i fokus

Abu Dhabi

Abu Dhabi är ett mirakel på sand. Den majestätiska vita marmormoskén samexisterar med speglarna på skyskraporna. Alltsammans inramat av öknen.

Dubai

Dubai utgör en kontrast: gnistrande skyskrapor bland de högsta i världen, och strax bakom den oändliga och tysta öknen, perfekt för en middag i solnedgången.

Muskat

Omnbukten är vacker och hamnen och Muscat återspeglar den ekonomiska kraften hos sultanatet.

CostaTours! utflykter i land

Vissa av de vackraste ögonblicken du kan uppleva på en kryssning.