Dubai och Förenade Arabemiraten

Vi vänder kompassen österut och gör oss redo för nya äventyr under vår resa till Dubai: i öknens charm med sina gamla traditioner och det futuristiska landskapet med glimmande skyskrapor.

Alla hus och varenda gata som ligger i ökensanden är mödosamt uppbyggda under den tryckande närvaron av sanden. Det är därför allt i Förenade Arabemiraten siktar på storhet, ytterlighet och förbluffande. Storslagna moskéer, en av de högsta skyskraporna i världen, hotell med fler stjärnor än i himmelen, nöjesparker från Guinness rekordbok. Detta är ett land där det, trots en tuff och svår natur att bo i, inte saknas lyx, skönhet, shopping och ett underbart hav för fantastiska dykningar. En känsla man inte får missa under vår kryssning i Dubai är att se på mörkrets inbrott, lika svart som tusen nätter, men fylld av stjärnor, lugn och en ofantlig skönhet.

Our priority is to offer a safe vacation experience.

We have updated the travel requirements applied to our UAE cruises. Before booking a cruise to this destination we advise you to carefully consult all the information collected in the section "Travel health requirements".

Hamnar i fokus

Abu Dhabi

Abu Dhabi är ett mirakel på sand. Den majestätiska vita marmormoskén samexisterar med speglarna på skyskraporna. Alltsammans inramat av öknen.

Dubai

Dubai utgör en kontrast: gnistrande skyskrapor bland de högsta i världen, och strax bakom den oändliga och tysta öknen, perfekt för en middag i solnedgången.

Muskat

Omnbukten är vacker och hamnen och Muscat återspeglar den ekonomiska kraften hos sultanatet.

Oförglömliga utflykter i land

Några av de vackraste ögonblick du kan uppleva på en kryssning.