Asien

Syftet med varje resa är att uppleva nya erfarenheter, smaker, ljud, bilder och känslor som skiljer sig från det vanliga. Det är därför våra kryssningar i Fjärran Östern alltid uppfyller behovet av nya upptäckter.

Kina är ett land som bor i charmen från de tidigare traditionerna, medan det alltid är redo för stor förändring. Den väsentliga karaktären av  kampsportens rörelser återspeglar hur landet har omfamnat framstegen med vedermöda och hur det fortsätter att göra framsteg.  Japan är också underbart: Tokyo är en stjärna som lyser med liv och färg, men  fylld av ordning och respekt för alla, som i de mest autentiska gamla  traditionerna. Vår kryssning till Fjärran Östern låter dig upptäcka fascinerande länder med tusen kontraster, där det moderna anpassar sig till det gamla och livets myller  är fyllt av fridfullhet. I varje land får du smaka på mat med härliga dofter som faktiskt lyfter de känslor du kommer att uppleva.

Hamnar i fokus

Singapore

Den livliga hamnen i Singapore är en av de viktiga destinationerna på vår Costakryssning i Orienten. Vi besöker staden för att bli förtrollade för en längre tid efteråt.

Oförglömliga utflykter i land

Några av de vackraste ögonblick du kan uppleva på en kryssning.