Asien

Syftet med varje resa är att uppleva nya erfarenheter, smaker, ljud, bilder och känslor som skiljer sig från det vanliga. Det är därför våra kryssningar i Fjärran Östern alltid uppfyller behovet av nya upptäckter.

Kina är ett land som bor i charmen från de tidigare traditionerna, medan det alltid är redo för stor förändring. Den väsentliga karaktären av  kampsportens rörelser återspeglar hur landet har omfamnat framstegen med vedermöda och hur det fortsätter att göra framsteg.  Japan är också underbart: Tokyo är en stjärna som lyser med liv och färg, men  fylld av ordning och respekt för alla, som i de mest autentiska gamla  traditionerna. Vår kryssning till Fjärran Östern låter dig upptäcka fascinerande länder med tusen kontraster, där det moderna anpassar sig till det gamla och livets myller  är fyllt av fridfullhet. I varje land får du smaka på mat med härliga dofter som faktiskt lyfter de känslor du kommer att uppleva.

Accessbility

Rabatt på 50 % för den andra passageraren

Detta är en utmärkt anledning att boka en kryssning med Costa Cruises i höst. Fram till den 31 oktober får du 50 % rabatt för den andra passageraren för en rad olika kryssningar med avgång under 2019 och 2020. En möjlighet för dig att dela med dig av det där speciella ögonblicket med en speciell person!

Hamnar i fokus

Fukuoka

Hamnen i Fukuoka ligger i sydöstra delarna av ön Kyushu, en blomstrande kuststad omgiven av berg.

Phuket

Phuket är en välkänd destination i Thailand sedan lång tid, men skönheten av stränderna och lugnet i området förnyar ständigt dess charm.

Singapore

Den livliga hamnen i Singapore är en av de viktiga destinationerna på vår Costakryssning i Orienten. Vi besöker staden för att bli förtrollade för en längre tid efteråt.

Kobe

Kobe på ön Honshū är en stad med gamla traditioner, som i det avlägset förflutna var den huvudstaden i Japan. 

CostaTours! utflykter i land

Vissa av de vackraste ögonblicken du kan uppleva på en kryssning.