Indiska oceanen

Skäm bort dig själv genom att nå havsstränderna med en skräddarsydd kryssning för dina behov från 9, 16 eller 22 dagar i Indiska oceanen.

Längs Adriatiska havet genom Suezkanalen eller direkt via luften från huvudhamnarna i Indien, Maldiverna och Mauritius. Vi upptäcker tillsammans de blå nyanserna av världens vackraste hav, bland färgrika rev och fullt av liv. När den kalla hösten börjar kan du njuta av varma stränder i Malé i Maldiverna, och besöka den ikoniska skönheten på Mahéön i Seychellerna, ett fantastiskt privilegium. Ett separat minne tillägnas den ljusa skönheten av Indien, där vi från det djupa havet når, beroende på kryssning, hamnarna i Goa och Mumbai, för att upptäcka kärnan i det här landet som är gjort av mystik och mycket jordnära aspekter och därmed upptäcka de storslagna ytterligheterna. De många långa stoppen i olika hamnar gör det möjligt för oss att besöka platserna och ha mer tid på oss för att upptäcka det som annars skulle gå förlorat.

Hamnar i fokus

Cochin

Portugisisk och holländsk kultur har blandats så djupt med människorna i Cochin, som nu en kosmopolitisk stad.

Colombo

Ekonomisk huvudstad och tidigare huvudstad i Sri Lanka, Colombo är en hamnstad belägen i sydvästra delen av ön. På vår kryssning till Sri Lanka kommer du kunna uppleva ”Indiens tår” i första hand.

Malé

Från hamnen i Malé, där vi stoppar på vår Costa Cruise, ska vi ut till de olika drömlika atollerna som utgör Maldiverna, berömda för sitt imponerande korallrev och hav.

Nosy Be

Madagaskar är nästan vildmark, där djur och växter lever skyddade. Allt är underbart här, både till sjöss och på land.

St. Denis – Le Port

Saint-Denis, huvudstad på ön Reunion, behåller fortfarande sin ursprungliga franska anda, vilket ses ide många bistron med sagolika franska köket berikade med karibiska influenser.

Oförglömliga utflykter i land

Några av de vackraste ögonblick du kan uppleva på en kryssning.