Nordeuropa

Det tydliga, kalla, skarpa ljuset följer med oss på vägen till norra Europa. Ge dig ut på ett unikt äventyr bland labyrinter av stenar, där glaciärer längs havet och små, färgglada byar välkomnar oss som i en saga.

Den orörda, stolta skönheten i vildmarken som dominerar de norra haven återspeglar vikingarnas egenskaper, en gång mästare på dessa farvatten. Vi beundrar det majestätiska i de norska fjordarna ombord på våra Costa-fartyg under våra kryssningar i Nordsjön. Vi seglar i de stora vattenlabyrinterna som gröpts ur av vattnet som har trängt in i hjärtat av marken i flera kilometer och vi beundrar storslagna landskap: de pittoreska nordiska byarna vid foten av klippor och berg där imponerande vattenfall från glaciärerna störtar rakt ner. Det vackra med moderna städer som Oslo och Stockholm ska man njuta av, liksom rikedomen i Sankt Petersburg och Köpenhamn, med den lilla sjöjungfrun från Hans Christian Andersens saga som blinkar åt oss från sin sten mitt i havet.

Accessbility

Rabatt på 50 % för den andra passageraren

Detta är en utmärkt anledning att boka en kryssning med Costa Cruises i höst. Fram till den 31 oktober får du 50 % rabatt för den andra passageraren för en rad olika kryssningar med avgång under 2019 och 2020. En möjlighet för dig att dela med dig av det där speciella ögonblicket med en speciell person!

Hamnar i fokus

Bergen

Varven i Bergen är ett av UNESCO:s världsarv på grund av deras historiska värde, de små färggranna husen ser ut att komma från en saga.

Köpenhamn

Köpenhamn är perfekt att utforska med cykel: de trånga gatorna och små broarna kan innesluta all den magi som inspirerade Hans Christian Andersens berättelser.

Sankt Petersburg

Ett stopp i hamnen i St. Petersburg tar oss till tsarernas hov. Prakten i den historiska stadskärnan kommer inte att lämna dig orörd.

Tallinn

Tallinn är en av de vackraste europeiska huvudstäderna som vi möter på vår Costakryssning i norra Europa. Den gamla staden som har förklarats ett UNESCO-världsarv.

CostaTours! utflykter i land

Vissa av de vackraste ögonblicken du kan uppleva på en kryssning.