Jorden runt

Öar, uddar, vikar, fjordar, hamnar i en unik reseupplevelse som förnyas dag efter dag i över tre månader. Välj att bli en stjärna på en underbar resa runt om i världen, som vidrör fem kontinenter.

Varje morgon finns det en vy som skiljer sig från den tidigare, men som alltid är spännande och engagerande. Det här är platser som vaknar till liv i våra minnen och i vår fantasi som har stärkts av de böcker vi har läst, de filmer vi har sett, från berättelser vi har hört, och blir till fantastiska upplevelser på den här kryssningen runt om i världen. Från Medelhavet beger du dig ut på äventyr i haven, med stopp i hamnar som är som bitar i en mosaik som beskriver mångfalden i världen: det som skapas är en bild av platser, människor och kulturer som alla är olika, men mycket fascinerande på grund av detta. Allt kombinerat med de tjänster och upplevelser som du hittar ombord på Costa Cruises fartyg, som får dig att uppskatta det vackra på din resa ännu mer.

Hamnar i fokus

Barcelona

Barcelonas nattliv. Bland ”ramblas” upptäcker du mängder av god mat och öl, men är alltid under Gaudis vaksamma uppsikt, han vars arkitektur fångade och uttryckte Barcelonas själ.

Buenos Aires

Argentina var det förlovade landet för många europeiska emigranter och idag välkomnar huvudstaden Buenos Aires oss fortfarande varmt. 

Dubai

Dubai utgör en kontrast: gnistrande skyskrapor bland de högsta i världen, och strax bakom den oändliga och tysta öknen, perfekt för en middag i solnedgången.

Phuket

Phuket är en välkänd destination i Thailand sedan lång tid, men skönheten av stränderna och lugnet i området förnyar ständigt dess charm.

Muskat

Omnbukten är vacker och hamnen och Muscat återspeglar den ekonomiska kraften hos sultanatet.

Malé

Från hamnen i Malé, där vi stoppar på vår Costa Cruise, ska vi ut till de olika drömlika atollerna som utgör Maldiverna, berömda för sitt imponerande korallrev och hav.

Oförglömliga utflykter i land

Några av de vackraste ögonblick du kan uppleva på en kryssning.