Sydamerika

Den latinska rytmen följer med oss på dessa härliga kryssningar i Sydamerika. Vackra hav, landskap och massor av olika känslor, i ett mångskiftande färgspel där den frodiga naturen är älskarinnan. Sydamerika är så enormt och rikt på olika kulturer, det kan inte beskrivas med ett enda ord. Du kan stöta på oändliga territorier av skogar, öknar, stränder, glaciärer, fjordar och vikar, floder så stora att man inte ser en bank från den andra, och grönt så frodigt att det rör vid havet. Allt fyllt med djur av alla arter, vissa av dem är sällsynta exotiska skönheter. Det europeiska inflytandet syns och har satt sina spår i sedvänjorna, språket och även i arkitekturen, som ofta har en brittisk, holländsk eller framför allt portugisisk stil, med rena färger och ett snyggt utseende, som markerar gränsen till den översvallande naturen som ligger bakom staden.

Hamnar i fokus

Buenos Aires

Argentina var det förlovade landet för många europeiska emigranter och idag välkomnar huvudstaden Buenos Aires oss fortfarande varmt. 

Montevideo

Uruguay har ett mycket viktigt historiskt, kulturellt och naturligt arv. Vi använder vårt stopp i Montevideo till att upptäcka den.

Oförglömliga utflykter i land

Några av de vackraste ögonblick du kan uppleva på en kryssning.