Transatlantiska

Om du åker iväg på en transatlantisk kryssning vet du redan att du inte bara är turist, utan du återupplever även de rutter som de gamla navigatörerna gjorde med känslan av en modern Columbus, där du upptäcker nya och spännande världar. 

En transatlantisk kryssning låter dig njuta av upptäckten av en fantastisk dröm som Västindien och Sydamerika, som förser dig med dagliga vyer och landskap som alltid skiljer sig från varandra. Det är viktigt att njuta av varje dag på havet innan vi når dessa fantastiska platser och får upptäcka vackra städer och fascinerande öar. Väl hemma kommer vi att ha en uppsjö av hisnande upplevelser, inklusive känslor förknippade med kristallklara toner i havet, himlens klarhet, skogens varma famn och lokalbefolkningens gästfrihet som kännetecknas av de varma leendena. 

Hamnar i fokus

Abu Dhabi

Abu Dhabi är ett mirakel på sand. Den majestätiska vita marmormoskén samexisterar med speglarna på skyskraporna. Alltsammans inramat av öknen.

Barcelona

Barcelonas nattliv. Bland ”ramblas” upptäcker du mängder av god mat och öl, men är alltid under Gaudis vaksamma uppsikt, han vars arkitektur fångade och uttryckte Barcelonas själ.

Buenos Aires

Argentina var det förlovade landet för många europeiska emigranter och idag välkomnar huvudstaden Buenos Aires oss fortfarande varmt. 

Catalina Island

På Catalina Island finns det en privat strand enbart reserverad för Costa Qruisers passagerare och kan endast nås med roddbåt eftersom motorer och buller är förbjudna här. Vilken oas!

Colombo

Ekonomisk huvudstad och tidigare huvudstad i Sri Lanka, Colombo är en hamnstad belägen i sydvästra delen av ön. På vår kryssning till Sri Lanka kommer du kunna uppleva ”Indiens tår” i första hand.

Köpenhamn

Köpenhamn är perfekt att utforska med cykel: de trånga gatorna och små broarna kan innesluta all den magi som inspirerade Hans Christian Andersens berättelser.

Oförglömliga utflykter i land

Några av de vackraste ögonblick du kan uppleva på en kryssning.