Transatlantiska

Om du åker iväg på en transatlantisk kryssning vet du redan att du inte bara är turist, utan du återupplever även de rutter som de gamla navigatörerna gjorde med känslan av en modern Columbus, där du upptäcker nya och spännande världar. 

En transatlantisk kryssning låter dig njuta av upptäckten av en fantastisk dröm som Västindien och Sydamerika, som förser dig med dagliga vyer och landskap som alltid skiljer sig från varandra. Det är viktigt att njuta av varje dag på havet innan vi når dessa fantastiska platser och får upptäcka vackra städer och fascinerande öar. Väl hemma kommer vi att ha en uppsjö av hisnande upplevelser, inklusive känslor förknippade med kristallklara toner i havet, himlens klarhet, skogens varma famn och lokalbefolkningens gästfrihet som kännetecknas av de varma leendena. 

Hamnar i fokus

Abu Dhabi

Abu Dhabi är ett mirakel på sand. Den majestätiska vita marmormoskén samexisterar med speglarna på skyskraporna. Alltsammans inramat av öknen.

Barcelona

Barcelonas nattliv. Bland ”ramblas” upptäcker vi god mat och floder av öl, men vi ligger alltid under det vaksamma ögat av Gaudi, som fångade och uttryckte själen för den här platsen.

Buenos Aires

Argentina var det utlovade landet för många europeiska emigranter och idag välkomnar huvudstaden Buenos Aires oss varmt.

Isla Catalina

På Isla Catalina finns det en privat strand enbart reserverad för Costa Cruises passagerare och kan endast nås med roddbåt eftersom motorer och buller är förbjudna här. Vilken oas!

Cochin

Portugisisk och holländsk kultur har blandats så djupt med människorna i Cochin att den nu är en kosmopolitisk stad.

Colombo

Ekonomisk huvudstad och tidigare huvudstad i Sri Lanka, är Colombo en hamnstad belägen i sydvästra delen av ön. Milstolpe på vår kryssning till Sri Lanka,  kommer du i första hand att uppleva ”Indiens tår”.

 

CostaTours! utflykter i land

Vissa av de vackraste ögonblicken du kan uppleva på en kryssning.

Specialerbjudanden