Kryssningsfartyg

Costa Cruises fartygsflotta är företagets stolthet och har alla en unik karaktär och exklusiva tjänster, men de förenas genom en omisskännlig stil: Costas stil.

Turkey: the charm of an enchanting land.New exclusive itineraries with Costa Venezia

Upptäck elegansen hos Costa Firenze, det nya fartyget Costa Cruises

Costa Smeralda, havet har hittat sitt "Belpaese".
Costa Smeralda är ett fartyg som är symbolen för skönhet, stil och italiensk gästfrihet. Dess utrymmen har skapats av experter med inspiration från torgen i vårt vackra land.

Costa Diadema som lanserades 2014, det är byggt för avkoppling och nöjen med massor av aktiviteter ombord, spännande barer, gourmetrestauranger och spaavdelningen.

Ett stort fartyg att uppleva. Costa Fascinosa är en perfekt plats för en informell semester, fullt av glädje. Moderna och mångfasetterade konstverk.

Drömmar och verklighet förenas ombord på Costa Favolosa. Precis som namnet antyder, är vi på ett fartyg från sagans värld. En riktig teknisk pärla med bästa tänkbara komfort och plats för dina favoritaktiviteter: sport, avkoppling och god mat.

Costa Deliziosa är en verklig pärla i Costas flotta: elegant och bekvämt på samma gång, ett genuint uttryck av italiensk stil. Fartygets konstprojekt involverade både unga konstnärer och stora mästare.

Costa Pacifica är redan ett fartyg i Guinness rekordbok, eftersom det döptes i Genua samma dag som Costa Luminosa. Dess motto är ”havet i musik”: beslagens teman och däckens namn är relaterade till musikvärlden.

Den innovativa designen och kvalitetsmaterialen innebär att Costa Luminosa glänser som en juvel. Costa Luminosa har seglat jorden runt flera gånger tack vare dess dimensioner som är lämpliga för att färdas genom Panamakanalen.

Costa Fortuna är en hyllning till de gångna tidernas oceanångarna. Magica, som byggdes på det legendariska skeppsvarvet Genua Sestri, är Costas syster. Dess motto är ”första klass” för den förfinade inredningen och miljöns elegans.

Fartygsritningar

Costas flotta

Costas fartyg är mycket charmiga platser som har utformats för bästa komfort i kombination med ett urval av upplevelser ombord.
Se restauranger, barer och simbassänger på varje däck på våra fartyg och den hytt som välkomnar dig under kryssningen.

 

TA REDA PÅ MER