Costa Smeralda

Hytter med balkong1.628
Kvadratmeter med shopping550
Restauranger11

Costa Smeralda, havet har hittat sitt "Belpaese".
Costa Smeralda är ett fartyg som är symbolen för skönhet, stil och italiensk gästfrihet. Dess utrymmen har skapats av experter med inspiration från torgen i vårt vackra land.

Nyheten på det nya flaggskeppet: Colosseum, hjärtat av Costa Smeraldas fartygscentrum som sträcker sig över tre däck, dedikerat till de bästa showerna. Plaza of Spain: en storslagen trappa med utsikt över akterut. Fly-promenaden som når fartygets högsta punkt på 65 m och Trastevere: ett torg mitt i fartyget som kombinerar upplevelser som barer, butiker och underhållning på ett ställe. Titta på Costa Smeralda position just nu.

Welcome Costa Smeralda!

Boka din kryssning med Costa Smeralda nu

Upplev Medelhavet på ett helt nytt sätt med vårt flaggskepp!

Vinteravgångar

Kolla in alla Costa Smeralda avgångar från och med november 2019 till februari 2021.

Våravgångar

Kolla in alla Costa Smeralda avgångar från och med mars till maj 2021.

Sommaravgångar

kolla in alla Costa Smeralda avgångar från och med juni till augusti 2021.

Costa Smeralda är...

Accessbility

Respekt för miljön och passion för havet. Costa Smeralda är ett ”grönt" fartyg som med sin nya framdrivningsteknologi använder LNG bränsle.

Välmående elegans och stil. Costa Smeralda har kännetecknet Tillverkad i Italien överallt, från dess allmänna utrymmen till hytterna.

Våra italienska formgivningspartners


Livet ombord

En restaurang för alla

Ett nytt sätt att äta. Ta reda på vad som händer i köket!

Sushino

mot en avgift

Sushino på Costa är den första sushi-bistroen som är designad för att ge dig en äkta japansk upplevelse: nigiri, maki, sashimi och mochi. Aperitif, lunch eller middag? Sitter du vid bordet eller tar bort? Du väljer, vår sushichef är redo att låta dig smaka på dess recept, beredd med respekt för millennietraditionen.

LAB - Köklabbet

mot en avgift

Är du redo att bli vår "Chef for a day"? Du kan testa dina färdigheter med ugnen och dela med dig av dina mest kreativa recept till LAB. Och om du behöver inspiration, häpna över Bruno Barbiers rätter!

Restaurang Tutti a Tavola

ingår

Med utsikt över havet och... ditt lilla resesällskap, det är den första restaurangen tillägnad familjer. Placerad ett stenkast från Luna Park, med en rymlig inomhusplats och ett vackert yttre med utsikt över havet.

Bacaro

mot en avgift

Upplev den typiska venetianska aperitifen. Mellan goda läckra delikatesser och drycker som framställts av erfarna bartendrar, återupplev atmosfären på av de mest karakteristiska italienska krogarna i nordöst i en ny, flytande lagun.

Livet ombord

Jättekul för alla

Ny underhållning, för att göra din tid ombord oförglömlig.

Under 3 miniklubb

mot en avgift

Endast på Costa Smeralda kan du även lämna ditt yngsta barn (1-3 år) i händerna på expertgruppen Squok Club animatörer. Barnen kommer att ha trevligt och du kan ta lite ledigt ombord.

Tyst del

ingår

I poolen kan du höja volymen till max med hörlurar och förlora dig själv i dans... utan att göra några ljud. Den musik du vill ha, med vem du vill, under stjärnorna ovan inomhuspoolen, festen väntar på att du ska komma.

Virtuellt band

ingår

Om du seglar, hur kan du ta dig till en stadion, teater eller arena för att gå på en musikkonsert? Enkelt! Med Smeralda's teknik och LED väggar kan du se tre konserter i veckan. Låt dig uppslukas av rytmen!

Interaktiva fartygskartor

Bläddra bland däcken och se alla rum ombord på fartyget

Accessbility

Upptäck hytterna

Hytterna på Costa Victoria är inredda för att ge dig maximal avkoppling, och finns i olika storlekar i olika delar av fartyget: bekväma insideshytter, utsideshytter med havsutsikt, med balkong eller lyxiga sviter.

Upptäck insidan

Se hur Costa Victoria ser ut på insidan, upptäck vårt bildgalleri med foton på hytter, suiter, pooler och all övrig underhållning.