Costa Deliziosa

Antal gäster2 826
Antal besättningsmedlemmar934
Längd: 337 m294

Costa Deliziosa är en verklig pärla i Costas flotta: elegant och bekvämt på samma gång, ett genuint uttryck av italiensk stil. Fartygets konstprojekt involverade både unga konstnärer och stora mästare.

Inredningen av polerat stål och Murano-glas förstärker innebörden av däckens namn som är dedicerat åt dekorativa blommor.
Den verkliga godbiten är ”Sphere” av Arnaldo Pomodoro. En kryssning med Costa Deliziosa ger dig möjlighet att uppleva minnesvärda känslor tack vare de många tjänsterna och möblerna ombord som har utformats för att erbjuda elegans och komfort i varje del av fartyget. Oavsett om du reser för att vila eller om du vill delta i nöjen ombord kommer du att känna dig nöjd tack vare den stora uppmärksamheten som ägnas åt barn och ungdomar med tillägnade platser och engagerande aktiviteter. Titta på Costa Deliziosa position just nu.

50 % på den andra passageraren

✔ Dryck ingår hela dagen
✔ Barn under 18 år gratis

Endast fram till den 29 februari!

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Hytter och sviter

Sviter

Stora öppna ytor, förstklassig service och uppmärksamhet på detaljer. Ett verkligt genombrott.

Balkong

En elegant hytt med direkt havsutsikt från en privat balkong.

Utsides

Med stora fönster eller hyttventiler för att uppleva panoramat.

Insides

Ett billigare sätt att njuta av alla bekvämligheter i en lyxig hytt.

Accessbility

Upptäck hytterna

Hytterna ombord på Costa Deliziosa finns i olika storlekar och är belägna i olika delar av fartyget: mysiga insideshytter, utsideshytter med havsutsikt, med balkong eller exklusiva sviter.

Upptäck insidan

Se hur Costa Deliziosa ser ut på insidan, upptäck vårt bildgalleri med foton på hytter, suiter, pooler och all övrig underhållning.

Interaktiva fartygskartor

Bläddra bland däcken och se alla rum ombord på fartyget

Specialerbjudanden