Costa Diadema

Antal gäster4 947
Antal besättningsmedlemmar1 253
Längd: 337 m306

Costa Diadema som lanserades 2014 är det senaste tillskottet i vår flotta. Det är byggt för avkoppling och nöjen med massor av aktiviteter ombord, spännande barer, gourmetrestauranger och spaavdelningen.

Bland de specialfunktioner som du inte bör gå miste om: hela däcket avsett för barn med ett slott och en piratgaljon och terrassen på däck 5 för promenader och en aperitif vid solnedgången. En upplevelse för att semestra i perfekt italiensk stil. Hytterna ombord på Ammiraglia är eleganta och välutrustade, med gott om plats för upp till fem gäster. När som helst på dagen eller kvällen kommer du att ha massor av aktiviteter att välja mellan: sport, spel, en stor teater över tre våningar där internationella artister uppträder och även du kan delta i showen med Tu sì que Vales ... och sedan Aperol Spritz Bar för en cocktail före dansen på diskoteket, ett spelrum för att återgå till din barndom och en riktigt tysk pub. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen ombord. Titta på Costa Diadema position just nu.

50 % på den andra passageraren

✔ Dryck ingår hela dagen
✔ Barn under 18 år gratis

Endast fram till den 29 februari!

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Hytter och sviter

Sviter

Stora öppna ytor, förstklassig service och uppmärksamhet på detaljer. Ett verkligt genombrott.

Balkong

En elegant hytt med direkt havsutsikt från en privat balkong.

Utsides

Med stora fönster eller hyttventiler för att uppleva panoramat.

Insides

Ett billigare sätt att njuta av alla bekvämligheter i en lyxig hytt.

Accessbility

Upptäck hytterna

Alla hytter ombord på Costa Diadema är bekvämt och elegant inredda: insideshytter, utsideshytter, med balkong, havsutsikt eller exklusiva sviter.

Upptäck insidan

Se hur Costa Diadema ser ut på insidan, upptäck vårt bildgalleri med foton på hytter, suiter, pooler och all övrig underhållning.

Interaktiva fartygskartor

Bläddra bland däcken och se alla rum ombord på fartyget

Specialerbjudanden