Costa Fascinosa

Antal gäster3 800
Antal besättningsmedlemmar1 110
Längd: 337 m290

Ett stort fartyg att uppleva. Costa Fascinosa är en perfekt plats för en informell semester, fullt av glädje. Moderna och mångfasetterade konstverk.

Med 114 500 ton är det ett av de största italienska handelsfartygen. Fartygets däck har utvecklats i ett projekt för att hedra teatern och har fått sina namn efter kända personer som: Zjivago, Aida, Tosca. Arkitektoniskt sett är hjärtat av Costa Fascinosa det enorma atriet som öppnas med den centrala trappan till nio däck, från 3 till 13 grader. Området har stora speglar som förbättrar den visuella effekten, i synnerhet med de öppna hissarna. En fin plats för barnen med Aqua Park och dess piratdekor med en riddarborg. Titta på Costa Fascinosa position just nu.

50 % på den andra passageraren

✔ Dryck ingår hela dagen
✔ Barn under 18 år gratis

Endast fram till den 29 februari!

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Hytter och sviter

Sviter

Stora öppna ytor, förstklassig service och uppmärksamhet på detaljer. Ett verkligt genombrott.

Balkong

En elegant hytt med direkt havsutsikt från den privata balkongen.

Utsides

Med stora fönster eller hyttventiler för att uppleva panoramat.

Insides

Ett billigare sätt att njuta av alla bekvämligheter i en lyxig hytt.

Accessbility

Upptäck hytterna

Hytterna på Costa Fascinosa är inredda för att ge dig maximal avkoppling, och finns i olika storlekar i olika delar av fartyget: bekväma insideshytter, utsideshytter med havsutsikt, med balkong eller lyxiga sviter.

Upptäck insidan

Se hur Costa Fascinosa ser ut på insidan, upptäck vårt bildgalleri med foton på hytter, suiter, pooler och all övrig underhållning.

Interaktiva fartygskartor

Bläddra bland däcken och se alla rum ombord på fartyget

Specialerbjudanden