Costa Favolosa

Antal gäster3 800
Antal besättningsmedlemmar1 100
Längd: 337 m290

Drömmar och verklighet förenas ombord på Costa Favolosa. Precis som namnet antyder, är vi på ett fartyg från sagans värld. En riktig teknisk pärla med bästa tänkbara komfort och plats för dina favoritaktiviteter: sport, avkoppling och god mat.

Costa Fascinosas syster är ett av de största fartygen i Costas flotta. Det byggdes i Fincantieri och invigdes år 2010. Den bästa funktionen hos Costa Favolosa är dess mångsidighet, vilket gör det till ett perfekt kryssningsfartyg för varje rutt. Utöver de normala insides- och utsideshytterna och de med balkonger ligger Samsara-hytterna direkt inne i spaavdelningen för de mer krävande gästerna. Costa Favolosa skiner som en pärla. Kristaller, marmor, onyx och alabaster är delar av displayen som betonar elegansen i varje detalj. Ombord känner du dig som en privilegierad gäst tack vare platsens skönhet och personalens artighet och professionalism. Titta på Costa Favolosa position just nu.

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Hytter och sviter

Sviter

Stora öppna ytor, förstklassig service och uppmärksamhet på detaljer. Ett verkligt genombrott.

Balkong

En elegant hytt med direkt havsutsikt från den privata balkongen.

Utsides

Med stora fönster eller hyttventiler för att uppleva panoramat.

Insides

Ett billigare sätt att njuta av alla bekvämligheter i en lyxig hytt.

Accessbility

Upptäck hytterna

Hytterna ombord på Costa Favolosa finns i olika storlekar i olika delar av fartyget: bekväma insideshytter, utsideshytter med havsutsikt, med balkong eller exklusiva sviter.

Upptäck insidan

Se hur Costa Favolosa ser ut på insidan, upptäck vårt bildgalleri med foton på hytter, suiter, pooler och all övrig underhållning.

Interaktiva fartygskartor

Bläddra bland däcken och se alla rum ombord på fartyget

Specialerbjudanden