Costa Firenze

Den italienska renässansen sett ur ett nytt perspektiv, havets.

Costa Firenze fångar den italienska skönheten i alla detaljer och som har hittat sitt verkliga uttryck i Florens. Renässansen kommer till liv på fartyget, för att ge dig en reseupplevelse av stil och finess.

Från morgon till kväll, varje kryssning ombord på Costa Firenze ger dig chansen att uppleva välkomnandet, smakerna och välbefinnandet av ‘Belpaese’ med konstant och fascinerande utsikt över havet.

Costa Firenze kommer att spåra i Medelhavets vatten under en månad med 5 kryssningar från Trieste och Savona, och kommer sedan bege sig till det kinesiska fastlandet med 51 spännande dagar av resa.

Starta din nya fantastiska resa nu. Destinationer: Costa Firenze.

Ombord på Costa Firenze

Accessbility

Tillsammans i hjärtat av Florence

Upplev den italienska renässansensskönhet genom dekoren i de rymliga rummens inbjudande inredning. Genom att promenera runt kommer det att vara svårt att motstå lockelsen av shoppingmöjligheterna och charmen i den ”Florentinska stilen”.

Den italienska stilen i hytten

Detaljkänslan, smakfulla designen, harmonin. Alla hytter är utformade för att ge ett bekvämt och förtjusande utrymme inspirerat av renässansens skönhet. Vilket gör att du kan slappna av, verkligen ... Bli ”pånyttfödd” i en magisk och behaglig atmosfär.

Njut av varje ögonblick

En fröjd för ögonen, och även för aptiten: Costa Firenze är också det här. I de sju barerna ombord hittar du den perfekta atmosfären för en kopp kaffe eller en delikat paus ... och till middag fortsätter utbudet av smaker med Florentinska traditioner genom italiensk och internationell gastronomi i de 13 restaurangerna.

Costa Firenzes färdväg

Har du en begränsad semestertid och du letar efter kortare färdväg och 'bekanta' landskap? Eller vill du bara ha en reseupplevelse till länder och kulturer långt borta? Costa Firenze erbjuder färdvägar som passar alla krav: från Medelhavet i 5 eller 8 dagar, till Asien 51 dagar, där man passerar genom Mellanöstern. Missa inte chansen.

 

Accessbility

Inledande kryssning

Den första kryssningen med Costa Firenze i Medelhavet startar den 1 oktober 2020 från Trieste till Savona, med stopp i Bari, Barcelona och Marseille.

Tre dagar med avkoppling

Den 8 oktober 2020 lämnar fartyget Savona för en kort kryssning till Barcelona, Marseille och därefter tillbaka till Savona.

Medelhavet sett från Firenze

Den 12, 19 och 26 oktober 2020 avgår Costa Firenze från Savona på tre 1-veckors kryssningar som inkluderar Neapel (eller Civitavecchia/Rom), Messina (eller Palermo), Valencia, Barcelona och Marseille.

En unik 51 dagars färdväg

Olika kulturer, landskap och smaker, från Medelhavet till Asien, passerar Dubai genom Suezkanalen och Röda havet. Den 2 november 2020 ger sig Costa Firenze av på sin resa till Fjärran Östern; en fantastisk 51 dagars färdväg från Savona till Hong Kong, som kan bokas i individuella etapper, varje del fascinerande och inspirerande. Upptäck dem alla.

Accessbility

1. Från Savona till Dubai

Den 2 november 2020 avgår Costa Firenze från Savona till Dubai på en 20 dagarstur. En unik resa för att upptäcka skatterna i Mellanöstern, Jerusalem och Petra, och att besöka Neapel och Kreta.

2. Från Dubai till Singapore

Från 21 november 2020, gör Costa Firenze det möjligt för dig att upptäcka Dubai och Abu Dhabis otroliga skylines, de förtrollade stränderna i Goa och den oförstörda naturen i Sri Lanka och Indonesien. 19-dagarsturen har avstigning i Singapore.

3. Från Singapore till Hong Kong

Från och med den 9 december 2020, tar Firenze Costa dig med på en 14-dagars resa i Singapore och Hongkong, korsande Malaysia, Thailand och Vietnam. Sista delen av kryssningen till Kina erbjuder en fullständigt uppslukande upplevelse av orientalisk kultur.

Många destinationer, en fantastisk resa

Jerusalem - Haifa

8 november 2020. Jerusalem. Den heliga stad, heligt för Christians, både judar och muslimer inspirerar känslor som kommer att stanna hos dig för alltid.

Petra – Akaba

Den 11 november 2020, kryssningen stannar i Aqaba, Jordanien, varifrån du kan besöka Petra, en av den stora underverk Mellanöstern.

Abu Dhabi

Två dagar i Abu Dhabi, 22–23 november 2020, där du kan besöka en av de största moskéer i världen och fördjupa dig i atmosfären av tusen och en natt.

Colombo

Den 1 december 2020 kommer kryssningen att bada ... i guld av Columbo i Sri Lanka. Orter med färgstarka marknader, vackra trädgårdar och karakteristiska buddhistiska tempel.

Dubai

20 november 2020. Dubai. Lyxig extravagans och enorma skyskrapor i en av världens mest berömda skylines.

Bangkok - Laem Chabang

Den 14 december kommer Costa Firenze anlända Bangkok, en fascinerande metropol av gyllene tempel och moderna skyskrapor, där historia och nutid minglar i samma kvarter.

 

customCallbackMq