Costa Firenze

Upplev en riktig italiensk semester.

Florens på havet!

Staden med de många renässansmästerverken väcks till liv med Costa Firenze för att erbjuda upplevelsen av en riktig italiensk semester.
Den skönhet vi skådar då vi vandrar runt på gatorna i Florens hittar du här ombord, tillsammans med omsorg om detaljer och det typiska italienska välkomnandet.
Känslor från soluppgång till solnedgång medan vårt fartyg transporterar oss till ännu ett nytt resmål.
Under kryssningen med Costa Firenze kan du omge dig med det bästa av italiensk skönhet och stil, vilket återspeglas i olika aspekter av livet ombord: spelen, avkoppling, shopping, bra mat, italienskt vin och i shower i teatern och områdena som används för underhållning.
Costa Firenze byggdes i Fincantieris skeppsvarv i Marghera och är systerfartyg till Costa Venezia. Firenze kommer att vara på kryssning på Medelhavet i en hel månad, med fem kryssningar från Trieste och Savona, innan det når det kinesiska fastlandet. Fartyget avgår den 2 november 2020 och tar 50 dagar för resan: från Savona till Hong Kong.

Boka nu

Ring det avgiftsfria numret +46 08 5198 9514, bli uppringd eller kontakta din resebyrå.

Upptäck rutterna

Den dagliga magin i resan ombord på detta nya skepp hjälper dig att upptäcka olika kulturer, landskap och smaker.
Fartyget åker från Medelhavet till Dubai via Suezkanalen och Röda havet, med stopp i Neapel, Messina, Grekland, Israel, Jordanien och Oman. Från Dubai och Abu Dhabi, städer som stigit upp ur öknen, fortsätter det till Indien och vidare till Sri Lanka och sedan Malaysia, allt eftersom du upptäcker nya smaker och ett nytt landskap. Den sista delen av kryssningen kommer att ägnas åt fjärran östern: Singapore, Thailand, Kambodja, Vietnam och som avslutning, Kina, där Costa Firenze kommer att fortsätta få italiensk skönhet att skina.

Accessbility

Inledande kryssning

Den första kryssningen med Costa Firenze i Medelhavet startar den 1 oktober 2020 från Trieste till Savona, med stopp i Bari, Barcelona och Marseille.

Tre dagar med avkoppling

Den 8 oktober 2020 lämnar fartyget Savona för en kort kryssning till Barcelona, Marseille och därefter tillbaka till Savona.

Medelhavet sett från Firenze

Den 12, 19 och 26 oktober 2020 avgår Costa Firenze från Savona på tre 1-veckors kryssningar som inkluderar Neapel (eller Civitavecchia/Rom), Messina (eller Palermo), Valencia, Barcelona och Marseille.

Upptäcka Mellanöstern: Savona - Dubai

Den sista kryssningen som är tillgänglig kommer att vara kryssningen till Kina (50 dagar). Färdvägen kan delas in i tre rutter som kan kombineras: den första är Savona–Dubai (19 dagar från 2 november).

Drömmar om Orienten: Dubai - Singapore

Den andra delen av kryssningen till Kina är en engagerande upplevelse av smaker och färger. Från Dubai till Singapore med passage via Indien, Sri Lanka och Indonesien (18 dagar från 21 november).

Mellan innovation och tradition: Singapore - Hong Kong

Sista delen av kryssning till Kina erbjuder en riktigt engagerande upplevelse av oriental kultur. Från Singapore till Hong Kong (13 dagar från 9 december).

Boka nu

Ring det avgiftsfria numret +46 08 5198 9514, bli uppringd eller kontakta din resebyrå.