Costa Fortuna

Antal gäster3 470
Antal besättningsmedlemmar1 027
Längd: 337 m272,2

Costa Fortuna är en hyllning till de gångna tidernas oceanångarna. Magica, som byggdes på det legendariska skeppsvarvet Genua Sestri, är Costas syster. Dess motto är ”första klass” för den förfinade inredningen och miljöns elegans.

Fartygets allmänna områden är inredda med reproduktioner av reklambilder från de jublande 20- och 30-talen, med affischer för oceanångarna Michelangelo och Rafael. I lobbyn finns modeller av 26 fartyg från tidigare år som har ingått i Costa Cruises-flottan. Tretton däck är dedikerade till internationella hamnar. Fyra pooler, en med ett öppningsbart tak, badkar och rutschkana, öppna däck, kasino, disco, Rex teater 1932 – allt detta klassificerar Costa Fortuna som ett av de första fartygen med nya standarder för kvalitet och gästfrihet för semestrar på havet, för att segla i hög komfort till valfria resmål vid alla tider på året. Titta på Costa Fortuna position just nu.

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Accessbility

Upptäck hytterna

Alla hytter ombord på Costa Fortuna är bekvämt och elegant inredda: insideshytter, utsideshytter, med balkong. havsutsikt eller exklusiva sviter.

Upptäck insidan

Se hur Costa Fortuna ser ut på insidan, upptäck vårt bildgalleri med foton på hytter, suiter, pooler och all övrig underhållning.

Hytter och sviter

Sviter

Stora öppna ytor, förstklassig service och uppmärksamhet på detaljer. Ett verkligt genombrott.

Balkong

En elegant hytt med direkt havsutsikt från den privata balkongen.

Utsides

Med stora fönster eller hyttventiler för att uppleva panoramat.

Insides

Ett billigare sätt att njuta av alla bekvämligheter i en lyxig hytt.

Interaktiva fartygskartor

Bläddra bland däcken och se alla rum ombord på fartyget

Specialerbjudanden