Costa Luminosa

Antal gäster2 826
Antal besättningsmedlemmar1 050
Längd: 337 m294
Den innovativa designen och kvalitetsmaterialen innebär att Costa Luminosa glänser som en juvel. Costa Luminosa har seglat jorden runt flera gånger tack vare dess dimensioner som är lämpliga för att färdas genom Panamakanalen.

Konst är hedersgästen ombord på Costa Luminosa med början med den värdefulla skulpturen ”Reclining Woman 2004” av Fernando Botero som fyller fartygets centrala hall. Som namnet antyder är Costa Luminosa naturligtvis inspirerat av ljusspelet som förstärks av kristallkronorna av Murano-glas, skimrande tyger och genomskinliga kristaller från särskild teaterbelysning som framhäver skönheten. Med början från Supernova-lobbyn kan du se klarast lysande stjärnorna i universum som följer dig i alla miljöer: i Taurus Andromeda-restaurangerna, kasinot Vega och barerna Antares, Sirius och Electra. Titta på Costa Luminosa position just nu.

50 % på den andra passageraren

✔ Dryck ingår hela dagen
✔ Barn under 18 år gratis

Endast fram till den 29 februari!

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Hytter och sviter

Sviter

Stora öppna ytor, förstklassig service och uppmärksamhet på detaljer. Ett verkligt genombrott.

Balkong

En elegant hytt med direkt havsutsikt från den privata balkongen.

Utsides

Med stora fönster eller hyttventiler för att uppleva panoramat.

Insides

Ett billigare sätt att njuta av alla bekvämligheter i en lyxig hytt.

Accessbility

Upptäck hytterna

Hytterna på Costa Luminosa är inredda för att ge dig maximal avkoppling, och finns i olika storlekar i olika delar av fartyget: bekväma insideshytter, utsideshytter med havsutsikt, med balkong eller lyxiga sviter.

Upptäck insidan

Se hur Costa Luminosa ser ut på insidan, upptäck vårt bildgalleri med foton på hytter, suiter, pooler och all övrig underhållning.

Interaktiva fartygskartor

Bläddra bland däcken och se alla rum ombord på fartyget

Specialerbjudanden