Costa Magica

Antal gäster3 470
Antal besättningsmedlemmar1 027
Längd: 337 m272,19

Costa Magica är ett spännande fartyg som inspirerar oss till att ta reda på allt och njuta av det i dess nyanser. Fartyget har ritats av den amerikanske arkitekten Farcus och ger uttryck för visioner och verkar bokstavligen upphängt mellan himmel och hav.

Costa Fortunas tvilling är inspirerat av vackra italienska platser, i synnerhet kusten, medan däcken har tilldelats namnen på de största konstnärerna i italiensk historia. I mitten av livet ombord ligger Grand Bar Salento, med fönster som sträcker sig från golv till tak på två sidor och medger utsikt över de utvändiga däcken. Elegant lido di poppa, med pooler och uppvärmda bad. Fartyget också fått ett ovärderligt bidrag från Brera Academy som har producerat en serie med konstverk på temat magi som pryder en av trapporna och vissa sviter. Titta på Costa Magica position just nu.

50 % på den andra passageraren

✔ Dryck ingår hela dagen
✔ Barn under 18 år gratis

Endast fram till den 29 februari!

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Hytter och sviter

Sviter

Stora öppna ytor, förstklassig service och uppmärksamhet på detaljer. Ett verkligt genombrott.

Balkong

En elegant hytt med direkt havsutsikt från den privata balkongen.

Utsides

Med stora fönster eller hyttventiler för att uppleva panoramat.

Insides

Ett billigare sätt att njuta av alla bekvämligheter i en lyxig hytt.

Accessbility

Upptäck hytterna

Hytterna ombord på Costa Magica finns i olika storlekar och är belägna i olika delar av fartyget: mysiga insideshytter, utsideshytter med havsutsikt, med balkong eller exklusiva sviter.

Upptäck insidan

Se hur Costa Magica ser ut på insidan, upptäck vårt bildgalleri med foton på hytter, suiter, pooler och all övrig underhållning.

Interaktiva fartygskartor

Bläddra bland däcken och se alla rum ombord på fartyget

Specialerbjudanden