Costa Mediterranea

Antal gäster2 680
Antal besättningsmedlemmar897
Längd: 337 m292,5

En verklig resa genom konsten: porträttgallerier, hängande amoriner, barockramar. Costa Mediterranea hälsar dig välkommen till en festlig och förfinad stämning som är avsedd att representera en modern strävan efter skönhet.

Fartygets lounger och allmänna områden återspeglar de italienska palatsens arkitektur på 1600- och 1700-talen i renässans- och barockstil. Rummen som är baserade på karnevalsmasker och teater ligger i fören och skapades utifrån ett egyptiskt tema och kaffe i barockstil med orientaliska influenser. I mitten av alla dessa skönheter finns det plats för alla slags nöjen och sporter: ett dopp i poolen, en joggingrunda eller en basketmatch. Och ytterligare fyra restauranger, shoppinggalleria och nattklubb. Du måste gå ombord för att uppleva allt detta på egen hand. Titta på Costa Mediterranea position just nu.

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Hytter och sviter

Sviter

Stora öppna ytor, förstklassig service och uppmärksamhet på detaljer. Ett verkligt genombrott.

Balkong

En elegant hytt med direkt havsutsikt från den privata balkongen.

Utsides

Med stora fönster eller hyttventiler för att uppleva panoramat.

Insides

Ett billigare sätt att njuta av alla bekvämligheter i en lyxig hytt.

Accessbility

Upptäck hytterna

Alla hytter ombord på Costa Mediterranea är bekvämt och elegant inredda: insideshytter, utsideshytter, med balkong. havsutsikt eller exklusiva sviter.

Upptäck insidan

Se hur Costa Mediterranea ser ut på insidan, upptäck vårt bildgalleri med foton på hytter, suiter, pooler och all övrig underhållning.

Interaktiva fartygskartor

Bläddra bland däcken och se alla rum ombord på fartyget

Specialerbjudanden