Costa neoRomantica

Antal gäster1 800
Antal besättningsmedlemmar622
Längd: 337 m220,6
Helt ombyggt år 2012 – Costa neoRomantica är unikt i Costas flotta. De är mindre än andra stora, lyxiga och färgrika interiörer, men de nya exklusiva hytterna på de övre däcken bör inte missas, som Samsara Spa, en riktig pärla!

Costa neoRomantica genomgick en stor ombyggnad år 2012, där en del av den invändiga miljön förändrades och 111 lyxiga Samsara-hytter lades till. Det är ett litet fartyg som förstärker konceptet med raffinerade och lyxiga kryssningar där inget, inte ens den minsta detaljen, lämnas åt slumpen, t.ex. serveringen av te och bakverk på eftermiddagen. I övrigt saknas inget: kasino, diskotek, teater, shoppinggallerian Condotti, den stora Piazza Italia-baren och showloungebaren Cabaret Vienna med dansgolv, bibliotek och internetanslutningspunkt. Naturligtvis ägnas uppmärksamheten även åt de yngsta med SquokClub. Titta på Costa neoRomantica position just nu.

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Hytter och sviter

Sviter

Stora öppna ytor, förstklassig service och uppmärksamhet på detaljer. Ett verkligt genombrott.

Balkong

En elegant hytt med direkt havsutsikt från den privata balkongen.

Utsides

Med stora fönster eller hyttventiler för att uppleva panoramat.

Insides

Ett billigare sätt att njuta av alla bekvämligheter i en lyxig hytt.

Accessbility

Upptäck hytterna

Hytterna på Costa neoRomantica är inredda för att ge dig maximal avkoppling, och finns i olika storlekar i olika delar av fartyget: bekväma insideshytter, utsideshytter med havsutsikt, med balkong eller lyxiga sviter.

Upptäck insidan

Se hur Costa neoRomantica ser ut på insidan, upptäck vårt bildgalleri med foton på hytter, suiter, pooler och all övrig underhållning.

Interaktiva fartygskartor

Bläddra bland däcken och se alla rum ombord på fartyget

Specialerbjudanden