Costa Pacifica

Antal gäster3 780
Antal besättningsmedlemmar1 110
Längd: 337 m290

Costa Pacifica är redan ett fartyg i Guinness rekordbok, eftersom det döptes i Genua samma dag som Costa Luminosa. Dess motto är ”havet i musik”: beslagens teman och däckens namn är relaterade till musikvärlden.

En mängd känslor skapas ombord med kompositörer, operor och musikinstrument som utsmyckar varje rum. Costa Pacificas interiör utformades av en innovativ konstnär som arbetade med en harmonisk blandning av olika stilar. Musik spelas på hela fartyget under dagen. Särskild omsorg togs för att tillhandahålla perfekt ljudkvalitet och maestro Mauro Pagani har också komponerat trettio musikstycken exklusivt för detta kryssningsfartyg. När du vill koppla av från musiken kan du besöka det utvändiga däcket för att lyssna på melodin som skapas av vågskvalpet. Titta på Costa Pacifica position just nu.

50 % på den andra passageraren

✔ Dryck ingår hela dagen
✔ Barn under 18 år gratis

Endast fram till den 29 februari!

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Hytter och sviter

Sviter

Stora öppna ytor, förstklassig service och uppmärksamhet på detaljer. Ett verkligt genombrott.

Balkong

En elegant hytt med direkt havsutsikt från den privata balkongen.

Utsides

Med stora fönster eller hyttventiler för att uppleva panoramat.

Insides

Ett billigare sätt att njuta av alla bekvämligheter i en lyxig hytt.

Accessbility

Upptäck hytterna

Hytterna ombord på Costa Pacifica finns i olika storlekar och är belägna i olika delar av fartyget: mysiga insideshytter, utsideshytter med havsutsikt, med balkong eller exklusiva sviter.

Upptäck insidan

Se hur Costa Pacifica ser ut på insidan, upptäck vårt bildgalleri med foton på hytter, suiter, pooler och all övrig underhållning.

Interaktiva fartygskartor

Bläddra bland däcken och se alla rum ombord på fartyget

Specialerbjudanden