Costa Victoria

Antal gäster2 394
Antal besättningsmedlemmar790
Längd: 337 m252,2

Costa Victoria är det fantastiska resultatet av en blandning av italiensk och svensk design.
Efter en ombyggnad med minutiös uppmärksamhet på detaljer, står ett fartyg med extraordinär skönhet nu klart för att imponera på dig med en helt ny look.

Costa Victoria gör comeback med en fantastisk stil som uttalas i nya färger, nya möbler och nya produktioner. Alla nya egenskaper kommer att framhäva skönheten på ett fartyg som redan är fullt av charm och fantastiska designelement, bland annat glasmosaik av konstnären Emilio Tadini. Området för avkoppling och nöjen har blivit elegantare. Det gäller allt från Grand Bar och kasinot till spaavdelningen och våra sviter. Innovationerna omfattar dock inte bara utseendet och estetiken. På Costa Victoria hittar du också helt nya drinkar och gourmetrestauranger: Aperol Spriz Bar, Gourmet Burger, Pizzeria Pummid'oro och Tapas and restaurang Paella.

Det finns ett nytt Medelhav att smaka och njuta av. Du hittar det ombord på Costa Victoria. Titta på Costa Victoria position just nu.

Livet ombord

Livet ombord

Oavsett din drömsemester, med Costa Cruises hittar du erbjudanden och aktiviteter för alla. Kliv ombord och upptäck allt!

Hytter och sviter

Sviter

Stora öppna ytor, förstklassig service och uppmärksamhet på detaljer. Ett verkligt genombrott.

Balkong

En elegant hytt med direkt havsutsikt från den privata balkongen.

Utsides

Med stora fönster eller hyttventiler för att uppleva panoramat.

Insides

Ett billigare sätt att njuta av alla bekvämligheter i en lyxig hytt.

Accessbility

Upptäck hytterna

Hytterna på Costa Victoria är inredda för att ge dig maximal avkoppling, och finns i olika storlekar i olika delar av fartyget: bekväma insideshytter, utsideshytter med havsutsikt, med balkong eller lyxiga sviter.

Upptäck insidan

Se hur Costa Victoria ser ut på insidan, upptäck vårt bildgalleri med foton på hytter, suiter, pooler och all övrig underhållning.

Interaktiva fartygskartor

Bläddra bland däcken och se alla rum ombord på fartyget

Vackrare än någonsin.

Förnyad med stil, överraskande charm, unika detaljer. Upplev den nya Costa Victoria.

Specialerbjudanden