Resan som förenar gruppen

Till ditt förfogande har du ett team av medarbetare med 70 års erfarenhet av att arrangera resor

Förvandla en affärsresa, ett möte eller en konferens till en minnesvärd upplevelse, arrangerad i detalj och skräddarsydd för dig.

Ombord på Costas fartyg kombineras komfort, smak, nöje och upptäcktsresor med den mest avancerade tekniken.
En Costa-kryssning är också en perfekt lösning för de som reser i sällskap med många vänner eller en stor familj.

Skicka en begäran

Om du behöver mer information om vårt erbjudande för gruppresor kan du skriva till incentive@costa.it eller
ringa oss på 010 9997399.
En av våra experter kommer att kontakta dig för att arrangera ditt evenemang till fullo.

Varför välja Costa?

För en förenad grupp

 

Vår högt specialiserade personal ombord ser till att du inte saknar något. Tid är det viktigaste elementet i affärsvärlden. Välj restid för din kryssning: Costa-kryssningar kan vara mellan 3 och 112 dagar.

För en nöjd grupp

 

Costa erbjuder olika typer av hytter som ger alla möjlighet att hitta den plats som tillgodoser deras behov på bästa sätt. Alla hytter är utformade för maximal komfort, elegans och avkoppling.

För en fokuserad grupp

 

Costas fartyg tillhandahåller den mest avancerade tekniken för att ta hand om din verksamhet: internetanslutningar, mötesrum och utrustning, simultantolkningssystem, teknisk support.

För en energisk grupp

 

Maten har högst möjliga kvalitet och är en viktig del av sammankomster och gemyt. Alla restauranger erbjuder rätter som tillagas med förstklassiga ingredienser och uppmärksamhet på mat som återspeglar Made in Italy.

För en glad grupp

 

Prova lyckan på kasinot, njuta av en föreställning i teatern, spela med 3D-simulatorer eller bara koppla av med en cigarr och konjak i vår intima Cigar Lounge – hela kvällen blir en upplevelse ... 

För en nyfiken grupp

 

Du vet redan vart du vill ta din verksamhet, allt du behöver göra är att bestämma vart du ta den på en resa med oss. Du kan välja det resmål som representerar dig bäst överens med en unik semester.

Accessbility

Är det sant? Du har aldrig åkt på en kryssning?

När du är på semester är du lugnare, mer avslappnad och gladare, men det är endast med en Costa-kryssning som din glädje mångfaldigas, eftersom du ser det återspeglas hos de personer du älskar, i dina vänners leenden och i barnens ögon.